2022. 05. 02.

Tindertől az oltárig – párterapeuta, pap és lelkész beszélgetése az ismerkedésről

Mit gondol az ismerkedésről, a párválasztásról, a „meddig mehetünk el a párkapcsolatban” kérdéskörről egy párterapeuta, egy római katolikus pap és egy református lelkész? Mi magunk is őszintén kíváncsiak vagyunk rá, ezért „Tindertől az oltárig” címmel 777 OFFLINE beszélgetést szervezünk a május 13-i Shoeshine csapatával szervezett buli keretében a Symbol Budapest szórakozóhelyen.

Mint bizonyára – és remélhetőleg – igen sokan tudjátok három év szünet után ismételten bulit szervezünk – négy nappal a Bazilikában lévő imaestet követően. A Heaven’s Garden Kontakt névre keresztelt esemény tökéletes lehetőség és alkalom lesz arra, hogy hasonló értékrendű emberek találkozzanak, beszélgessenek, bulizzanak, kulturált környezetben és keretek között. Egy igazán különleges beszélgetéssel szeretnénk megadni a buli alaphangulatát, ezért 19:30-tól Máté János Kristóf római katolikus pappal, Bedekovics Péter református lelkésszel és Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológussal, párterapeutával kötetlenül és minden tabu nélkül kivesézzük az ismerkedés-párkapcsolat-önismeret-elköteleződés-szexualitás témakörét! Már a cím is sokat elárul, hiszen szó lesz az online ismerkedés előnyeiről és hátrányairól, a szükséges közös nevezőkről, arról hogy az ellentétek valóban vonzzák-e egymást, hogy mit tegyél, ha nem vagy biztos abban, hogy a párod az igazi….

Akár van párod, akár nincsen, rendkívül hasznos kérdésekről lesz szó – és ezt részben ti fogjátok garantálni, hiszen ezúttal is lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni. (Elsősorban online, a Slido rendszerén keresztül, amelyről bővebben a Facebook-eseménynél találtok majd információkat az elkövetkező napokban.)

A beszélgetésre kizárólag a bulira megvett jeggyel tudtok belépni – de akár úgyis fogalmazhatnánk, hogy a beszélgetésre vásárolt jeggyel egészen hajnalig bulizhattok! A jegyeket elővételben 2500 forintért tudjátok megvásárolni a Symbol Budapest honlapján, a helyszínen május 13-án 3000 forintért lesz lehetőségetek belépőt váltani. A beszélgetésről nem lesz élő közvetítés, a jegyvásárlásoddal a 777 munkáját is támogatod. Szeretettel várunk!

2022. május 13. – Heaven’s Garden Kontakt
19:30 – 777 OFFLINE – Tindertől az oltárig – beszélgetés Máté János Kristóf római katolikus pappal, Bedekovics Péter református lelkésszel és Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológussal, párterapeutával
A beszélgetést követően Kontakt Party hajnalig a Shoeshine és a 777 csapatával közösen!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás