2022. 04. 20.

A Tinder-csaló – filmkritika egy sokkoló történetről

Közkívánatra megnéztük a Netflix nagy port kavaró dokumentumfilmjét, A Tinder-csalót. Első benyomásainkat, a netes társkeresés pozitív és negatív oldalait a Szerintünk podcast legújabb adásában meghívott vendégünkkel, Martí Zoltán főszerkesztőnkkel beszéltük meg.

  • Vajon mi bedőlnénk-e a Tinder-csalónak?
  • Miért működik az érzelmi manipuláció egy kapcsolatban?
  • Ilyen csalások csak a netes társkeresés világában fordulhatnak elő, vagy az „offline” ismerkedések alkalmával is?

Számtalan kérdés kavargott bennünk ennek a megrázó és izgalmas dokumentumfilmnek a megtekintése után. A netes társkeresés egyre több embert érint, ugyanakkor az internet lehetőséget ad arra, hogy egy hamis személyazonosságot meggyőzően alátámasszunk. Segíthet-e a hite egy hívő embernek egy ilyen helyzetben? Etikus-e, keresztényként szabad-e visszavágni annak, aki kihasznált minket?

Izgalmas kérdéseket feszegettünk a Szerintünk podcast legújabb adásában, melyben Annához és Dórihoz ezúttal Martí Zoltán főszerkesztőnk is csatlakozott. 

hirdetés

Az adást itt tudjátok meghallgatni:

Adásaink elérhetőek a Spotify, az iTunes és a Google Podcast felületén is. Iratkozzatok fel ránk az általatok kedvelt platformon, hogy ne maradjatok le a legújabb epizódokról! Ha tetszett, akkor pedig hagyjatok értékelést és osszátok meg, hogy mások is könnyen megtalálhassák!

Borítókép: Kaspars Grinvalds | Dreamstime.com
777 PODCAST Szerintünk
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás