2022. 02. 23.

,,Köszönöm, édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!” – Rúzsa Magdolna hazatért az ikrekkel

„Hazaértünk!” – írja boldogan Rúzsa Magdolna, aki név szerint felsorolt minden egészségügyi dolgozót, akik a kórházi tartózkodásuk során a segítségükre voltak. Az énekesnő és hármas ikrei 62 nap után tértek haza.

„Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk. A szívem vigyáz rátok!” – írta a művésznő, aki tételesen felsorolt mindenkit, aki a Honvédkórházban segítségükre volt. 

Egy bájos képen pedig azt is megmutatta, hogyan tudnak elvinni egyszerre három babát a férjével. 🙂

A 777-nek adott interjújában korábban az énekesnő elmondta, nagyon sok olyan dolog van, amit szeretne továbbadni a gyerekeinek. ,,Azt a fajta értékrendet, amit én otthonról hozok, mindenképpen. A másokra való odafigyelést mi is megtanultuk a testvéreimmel anyukámtól, és a férjem is nagyon jó ember, aki törődik másokkal – talán ez a legfontosabb, amit szeretnék megtanítani a gyerekeimnek.  Lehetnek problémáink, de mindig észre kell vennünk, hogy ki van még bajban, és lehajolni érte. A másik, amit mindenképp szeretnék átadni nekik, a hitről és a Jóistenről való gondolkodásom” – mondta el. 

 

 

Borítókép - Fotó: Rúzsa Magdolna Facebook
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás