2022. 02. 07.

#csakegygondolat – Állandó kísérőnk a változásban

Csak egy gondolat arról, hogy egy költözés során is rájöhetsz, mennyire változó az élet, de van Valaki, aki örök kísérőnk. Belegondoltál már, mekkora csoda ez?

Dobozok és zsákok, ameddig a szem ellát. Pakolás, szortírozás, „ki lehet dobni? – inkább ne…na jó, de”. Vajon hány kör alatt fuvarozzuk át a csomagokat? Költözés. Ebben volt részem az utóbbi 3 hétben. Ez persze felidézte bennem életem korábbi költözéseit is – volt egy pár. Olyan is, amikor nemcsak új lakásba, hanem új városba kerültem.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem általában nem megy könnyen a változás. Szeretem az ismerőset, a stabilitást. De ilyen helyzetekben újra és újra az jut eszembe:

hirdetés

mennyire jó, hogy Isten viszont örök az életemben!

Ő állandó útitársam, legyen bármekkora változás is az életemben. Őt ugyanúgy megszólíthatom, ugyanúgy követhetem, kérhetem a vezetését vagy egyszerűen azt, hogy szeretgessen meg ott, ahol épp vagyok. Ő tényleg a lelkem erős horgonya – minden más pedig hullámzó tenger. Milyen megnyugtató az a gondolat, hogy bármerre is sodortatunk, Nála fogunk kikötni. Behívtam hát az új otthonomba is, legyen ott is az életem része.

Borítókép - Fotó: Tijanap | Dreamstime.com
#csakegygondolat Szilágyi Anna
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás