2022. 01. 31.

Ima, ha épp távol érzed magad Istentől

Milyen nagyszerű az az ígéret, hogy semmi sem választhat el minket Isten szeretetétől! Ő akkor is közel van hozzánk, ha ezt épp nem így érezzük. Íme egy ima, hogy tudatosítsd ezt az igazságot és letedd a terheid.

Drága Istenem!

Köszönöm, hogy azt ígérted, minden nap velem leszel, így ma sincs ez másképp. Bár nem érzem a közelséged, hálát adok, hogy nem az érzelmeimre kell alapoznom, hanem a Te hűségedre!

Uram, én most eléd hozom a bűneim és a mulasztásaim, bocsáss meg ezekért! Köszönöm, hogy a Te Fiad, Jézus vére igazzá tett engem, így mehetek Hozzád!

hirdetés

A Te igéd azt mondja, hogy semmi nem választhat el a szeretetedtől, és én elhiszem ezt Neked. Az igazság az, hogy már anyám méhében formáltak a kezeid, már a születésemtől fogva figyelsz rám és gondoskodsz rólam.

Akár érzem a közelséged, akár nem, én Téged akarlak követni, szolgálni és viszontszeretni! Te vagy a Megváltóm, a Gyógyítóm, a Szövetségesem, az Uram és Királyom.

Neked adom a múltam, ahelyett, hogy tovább rágódnék rajta. Neked adom a jelenem, hogy szabadon megélhessem azt. Neked adom a jövőm, így nem kell aggódnom a holnapért!

Jézus nevében, ámen.

Borítókép - Fotó: Unsplash.com
Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás