2022. 01. 04.

Több ezer alkalommal imádkoztatok már a 777 Imafalán

Izgatottan készültünk és vártuk az elmúlt években, hogy bemutathassuk titkos projektünket: az Imafalat. A 2021-es esztendőben indítottuk útjára azt az egyedülálló felületet, ahol bárki kérhet imádságot és adhat az imádkozó ismeretlenek felé visszajelzést a Hálafalon keresztül. Így alakult az Imafal első éve.

„Hiszünk az ima erejében és szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnátok, hogy milyen nagy élményt jelent mások kéréseiért imádkozni” – írtuk 2021 júniusának végén, amikor bejelentettük új, ambiciózus projektünket, az Imafalat

Az olvasói adományoknak köszönhetően megvalósuló felületen bárki szabadon kérhet imát és fohászkodhat mások kéréseiért. Az egyik kedvenc fejlesztésünk pedig az, hogy visszajelzéseket is lehet írni azoknak, akik imádkoztak az adott szándékért és szeretnék követni a kérés alakulását. A Hálafalon pedig bárki hálát adhat egy-egy szándék meghallgatásáért, vagy egyéb bizonyságokat is megoszthat az imájával kapcsolatban. 

De lássuk, hányan imádkoztak a Imafal elindulása óta (ami még nincs egy éve), és hány imádság került fel az oldalra!

  • 24 hála fogalmazódott meg
  • 641 imakérést adtatok meg
  • 635 felhasználó regisztrált
  • 149 visszajelzés érkezett
  • 206 ima született a párkapcsolat és család témakörben
  • 3925 imádság hangzott el a kért szándékokért

Tudjuk, hogy a számok nem jelentenek mindent, de hatalmas hála van a szívünkben, amiért több ezer ima elhangzott a feltett szándékokért! Ezért indítottuk el az Imafalat: hogy találkozhassanak az imádság kérői és az imádkozók egymással. Hisszük, hogy együtt erősebbek vagyunk, és tudjuk támogatni – ismeretlenül – is Krisztusban testvéreinket!

Köszönjük, hogy 2021-ben használtátok az Imafalat, reméljük még több kérő és imádkozó ember fogja használni a jövőben is ezt a felületet. 

Ha érdekel az Imafal, nézz szét rajta ITT.

Lehull a lepel: Imafalat indít a 777 csapata

 

 

Borítókép: Thai Noipho | Dreamstime.com
Imafal
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás