2021. 12. 04.

Mert a közös imának ereje van!

Talán az utóbbi időben kevesebbet írtunk az Imafalunkról, de jó látni, hogy ez nem feltéltele annak, hogy érkezzenek tőletek az imák. Ezekből szemezgettünk most!

Amikor felkeresem a 777 imafalát, akkor mindig megerősödöm abban, hogy a közös imának mekkora ereje van. Ugyanis sokan kérnek különböző témákban imákat családtagjukért, ismerősükért vagy saját magukért. Az egyik legtöbb a párkapcsolati imakérésekből van.

„Most különösen is szeretnénk kérni az imáitokat. Több mint három éve vagyunk házasok, és a JÓISTEN a szívünkbe ültette a gyermekek iránti vágyat. Kérlek benneteket, hogy imáitokkal segítsetek, hogy megfoganhasson és meg is születhessen az első gyerkőcünk!” (Orsi&Tamás)

hirdetés

„Ne félj, mert veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok a te Istened! Megerősítelek, megsegítelek, és felkarol győzedelmes jobbom.” (Iz 41;10)

Sajnos sokan küzdenek testi vagy lelki betegséggel és ezekből is sok kérést találunk az imafalon.

„Pozitív PCR-teszt miatt a november 24-i műtétet elhalasztották, karanténba kerültem. Az új műtétet december 8-ra tudták beilleszteni, amelyet ismét tesztelés előz meg. Kérem imáitokat, hogy sikeresen létrejöjjön a műtét.” (Ildikó)

Továbbá jó látni, hogy sokan mennyire őszintén, saját nehézségeik leküzdéséért fordulnak a 777 közösségéhez, hogy sikerrel járjanak.

„Kérlek Uram, adj erőt minden lánynak, köztük nekem is, hogy az önkielégítés ciklusából ki tudjunk szállni. Lányként még nehezebb, mert alig van olyan, akivel beszélni lehetne a problémáról. Mélyen bízom benned, Uram, hogy csak te tudsz segíteni. Amen.” (Anita)

Az ima mellet fontos a hálaadás is mindennapjainkban. Így buzdítunk mindenkit, hogy ossza meg azt is hálafalunkon, ha imakérése meghallgatásra talál. Figyeljünk oda az adventi időszak alatt különösen is arra, hogy imáinkban hordozzuk környezetünket, embertársainkat!

Borítókép - Fotó: Thai Noipho | Dreamstime.com
Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás