2021. 11. 25.

Elhagyott mikuláscsomagok: szívmelengető kezdeményezés terjed az országban

Futótűzként terjed egy új kezdeményezés az internetes fórumokon. Az elhagyott mikuláscsomagokkal szebbé tehetjük embertársaink számára Mikulás napját.

„December 6-án hagyj el egy mikuláscsomagot, játékot, könyvet a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren – bárhol, ahol sokszor megfordulsz, ahol sok ember jár és ahol megtalálhatják.
A csomagra írj egy rövid üzenetet pl: Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza!
Itt a lehetőség, hogy Te is mosolyt csalj egy ismeretlen arcára, december 6-án hagyj el egy mikuláscsomagot, hogy szebbé tedd egy másik ember napját!” – olvasható a felhívás.

A szuper kezdeményezés különféle internetes fórumokon kezdett terjedni, és lassan már az ország minden pontján hallottak róla. Mi már alig várjuk, hogy december 6-án ellepjék a különféle meglepetéseket tartalmazó csomagok az ország utcáit! Csatlakozz te is, csaljunk mosolyt egymás arcára!

 

Borítókép: Vlad Ispas | Dreamstime.com
Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz sdfghjkl 2021. 12. 09. 19:01

    Lett ebből valami végül?