2021. 11. 24.

Egy sorozat, amely megeleveníti a hitünket

A világ szinte összes országában látták már, az egyik legnagyobb közösségi finanszírozású sorozat, ez a The Chosen. A 777 PODCAST Szerintünk rovatában Dóri és Anna a Jézus életét bemutató egyedülálló sorozatról beszélgetnek. 

Egy újabb sorozat Jézus életéről? Mi újat tudnak ebben a témában mutatni már nekünk? Hasonló kérdésekkel ülhetünk le a The Chosen elé, azonban a sorozat alkotói forradalmian újat hoztak létre. Szabályokat rúgtak fel, mertek nagyot álmodni, és megalkották minden idők legsikeresebb közösségi finanszírozással készülő sorozatát.

Hogy megosztó lett-e? Igen is, meg nem is. Ti mit gondoltok?

A beszélgetést itt tudod meghallgatni:

Az adás elérhető a Spotify, az iTunes és a Google Podcast felületén is. Iratkozzatok fel ránk az általatok kedvelt platformon, hogy ne maradjatok le a legújabb epizódokról! Ha tetszett az adás, akkor pedig hagyjatok értékelést és osszátok meg, hogy mások is könnyen megtalálhassák!

Borítókép: The Chosen
777 PODCAST Szerintünk
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Hubertus Erdősi 2021. 11. 24. 21:29

    Ha megfigyeljük, minden sorozatban kell legyen egy néger, egy kínai, egy zsidó, egy indiai személy, egy muzulmán. Kiváncsi vagyok hogy a 12 apostolra levetítve hogyan lesz ez megoldva. Ja meg kell legyen közöttük meleg személy , és valahogy Jézus nagyon szépen és elfogadható módon fog beszélni mindezekről. Én attól félek hogy inkább ez egy “érzékenyítő” film …

    … de azt szeretném hogy inkább ne legyen igazam..