2021. 11. 15.

Mától megvásárolható a Papp újra válaszol!

Nagy örömmel jelentjük be nektek, hogy mától megvásárolható a 777 legújabb saját kiadású könyve!  A Papp újra válaszol-ban Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa tabudöntögető válaszait olvashatjátok, az előszót Kovács András Péter írta.

A „Papp válaszol” rovat 2018-ban indult el a 777 oldalán: Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa hetente válaszolt az oldal olvasóinak izgalmas és őszinte kérdéseire. Lelkiismeretes tanácsai, bölcs meglátásai rengeteg embernek jelentettek segítséget már az online világban is, ezért úgy döntöttünk, érdemes egy újabb kötetet szentelni a tanácsainak: a Papp újra válaszol címmel. 

A második, most megjelent könyvben új kérdések és válaszok találhatóak meg, ám ami mopst sem változott, hogy ezekre  tabuktól mentesen, őszintén válaszol Papp Miklós atya. A könyv olyan témákat ölel fel, amelyek a mindennapok során foglalkoztatják a hívőket és keresőket egyaránt:

életvezetés, párkapcsolat, szexualitás vagy a teológia.

Az elmúlt két év legfontosabb kérdéséről, a koronavírus okozta lelki hatásokról is kifejti véleményét a sokak által szeretett Miklós atya.

“Alapvetően a kérdezőket szeretném dicsérni: a kérdező ember akar több lenni, akar helyesen élni, s tud arról, hogy az egyház válaszai, igazságai nagyobbak, mint az ő tudása. Így a kérdező nem önfejű, nem gőgös, nem söpri le az egyház igazságait, hanem a keresztényt az jellemzi, hogy nyitott, tanulékony, és engedelmes nagy igazságok felé. Nekem a sorozat azért fontos, mert

a kérdezők a startvonalon állnak, még a nagy döntések előtt, még nincs elrontva az életük, s a zsengének kell különösen jó támaszt adni.

Alapvetően szeretném, hogy az életüket kezdő fiatalok legyenek igazak, boldogok, de nem hihetik, hogy ez akárhogy, vagy erkölcstelenül sikerülhet. S ebben a 777-nek van nagy hídszerepe és áldásos munkája, köszönöm, köszönjük!” – osztotta meg gondolatait Papp Miklós a könyv megjelenése kapcsán.

A Papp újra válaszol előszavát Kovács András Péter humorista írta, aki elgondolkodtató és igazán mély gondolatokat osztott meg az olvasókkal:

„Nincs nyolcmilliárd különböző ember nyolcmilliárd különböző kérdéssel, és nem is kell rájuk nyolcmilliárd különböző választ adni. Elég megtalálni a helyes alapállást, azt az egyetlen magaslatot, ahonnan látszik mind a nyolcmilliárd válasz. A jó hír pedig az, hogy az emberi természet magától törekszik erre az alapállásra. És ez idővel jönni fog, ahogy az érettség, a bölcsesség is. Ha olvasod ezt a könyvet, próbáld ezzel a szemmel olvasni: ne csak Miklós atya egyes válaszait nézd –

nézd az összképet, nézd az alapállást, ahonnan a válaszok születnek, és kívánom, hogy közben te is felismerd, amit én is éreztem olvasáskor: Nahát, Miklós atya! Ugyanazon a dombon ücsörgünk!”

A Papp újra válaszol című könyvet ide kattintva vásárolhatod meg, 2.990 forintért.

A megjelenést különleges kedvezménnyel ünnepeljük, amely minden könyvünkre érvényes:

  • 2 könyv megvásárlása 4.990 Ft
  • 3 könyv megvásárlása 5.980 Ft

A könyvet kérhetitek házhozszállítással, de személyes átvételre is van lehetőség a szerkesztőségünk irodájában (1094 Budapest, Balázs Béla utca 10/B.), minden kedden és csütörtökkön 10-18 óra között.

Borítókép - Fotó: Szigyártó Botond
A Papp válaszol!
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás