2021. 11. 12.

Ima a barátainkért

„A barátod az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret” – tartja a mondás. A barátok valóban óriási kincsek, akik egyben társak az úton, amelyen járunk. Adj most hálát értük Istennek és áldd meg őket, amikor csak eszedbe jut!

Istenem, ma a barátaimért imádkozom. Az arcukban látom, a jelenlétükben érzem a te áldásodat.

Köszönöm, hogy testvérré nevelsz, hogy adsz társakat az útra, hogy egymásnak is áldássá lehetünk. Köszönöm, hogy adtad őket az életembe és szerethetjük egymást. Köszönöm, hogy mellettem voltak akkor is, amikor mások hátat fordítottak nekem. Köszönöm a sok közös nevetést, programot és az őszinte beszélgetéseket.

Szeretném ma megáldani a barátaimat a Te nevedben, Jézus. Kérlek, bátorítsd a szívüket, adj nekik erőt a próbákhoz és vedd őket körbe Tőled jövő örömmel és szeretettel! Kérlek, vezesd őket az útjukon, amelyen járniuk kell és tudjanak mindeközben Rád nézni! Kérlek, mutasd meg, mivel tudom őket segíteni a legjobban. 

hirdetés

Kérlek, adj mindenkinek olyan barátokat amilyenekre szüksége van, hogy mindenki megtapasztalhassa azt a befogadást, ami olyan sokszor hiányzik a világból.

Ámen.

 

A Hallgatlak oldal bejegyzése nyomán. 

Borítókép - Fotó: Thedreamstock | Dreamstime.com
Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás