2021. 11. 06.

A Times Square-en hirdetik a népszerű Bibliaolvasó podcast-et

A 777 felületein is többször beszámoltunk már a nagy sikerű „The Biblie in a Year” („A Biblia egy év alatt”) című podcastről, amely Amerikában több héten keresztül állt az Apple Podcast rangsorának élén. Mike Schmitz atya újabb helyen evangelizálhat szolgálatával.

Az Ascension Press a héten jelentette be, hogy az évvégi ünnepi időszakban Mike Schmitz atya óriásplakátja is látható lesz majd a Times Square-en. December 19-től egészen január 9-ig hirdetik majd itt a nagy sikerű Bibliaolvasó podcast-et. Az egyenként 20 perces 365 epizódból álló sorozatban a katolikus pap felolvassa a Szentírást, továbbá kommentálja, imádkozik és reflektál is rá Jeff Cavins bibliakutatóval együtt.

A podcast a tavaly januári adást követő első két hétben az első helyen állt az iTunes toplistáján. Jelenleg a Vallás és lelkiség kategóriáját vezeti. Még mindig átlagosan több mint 450 000-en töltik le naponta!

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az ünnepi szezonban New Yorkba utazók milliói láthatják ezt a meghívást” – mondta Lauren Joyce, az Ascension Public kommunikációs munkatársa a bejelentést követően. „Ki tudja, hogyan dolgozik az Úr?”

hirdetés

Mike atya elmagyarázta, hogy a podcast hogyan segít ezreknek „újra felfedezniük” a „történelmi bibliai világképet”. „A hallgatók azt mondják, hogy leküzdik a függőségeket, visszatérnek a szentségekhez vagy áttérnek a katolikus hitre, és megújítják a házasságukat és kapcsolataikat” – tette hozzá a katolikus pap.

„A figyelemelterelés és a szorongás miatt kultúránk elveszítette reményteli, történelmi bibliai világképét – de Isten kegyelméből ez a podcast ezreknek segített újra felfedezni ezt”

– monda Mike Schmitz.

Forrás: ChurchPop

Borítókép - Fotó: Andrey Popov | Dreamstime.com
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás