2021. 08. 02.

#csakegygondolat – Ne hagyd, hogy mások véleménye megkötözzön

Megbénít mások véleménye? Nem mersz saját döntéseket hozni, mert akár egy ellenkező vélemény is elbizonytalanít abban, amivel eredetileg Isten bízott meg? Nem vagy egyedül vele, de fontos, hogy függetlenítsd magadat ezektől a hangoktól!

Megkötöz mások véleménye és félsz attól, hogy a döntéseidet nem fogja mindenki egyöntetűen elfogadni? Valakinek, valahol, MINDIG lesz véleménye rólad, az életedről és a döntéseidről. És ez rendben van.

Ezek a vélemények azonban nemhogy ingatag lábon állnak, de még teljesen irrelevánsak is. Ne engedd, hogy azoknak a véleménye, – akik egyébként nem konzultálnak az életedről Istennel – befolyásolják a döntéseidet. Koncentrálj a saját utadra és hagyd, hogy beszéljenek, de ne zavard meg a saját békédet azzal, hogy magyarázkodni vagy védekezni kezdesz minden egyes lépésednél. 

hirdetés

Válogasd meg azokat az embereket, akiknek a véleményére adsz, akikről tudod, hogy őszintén törődnek veled és imádkoznak érted. Hallgasd meg őket, tarts önvizsgálatot ha kell, de mindig vidd Isten elé a döntéseidet!

Egy nap majd visszanézel és meglátod, hogy milyen messzire jutottál, mivel nem hagytad, hogy mások véleménye befolyásoljon. Nem kell megfelelned nekik, egyedül Istennek kell!

#csakegygondolat
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás