2021. 07. 26.

Így lehetsz boldog szingli!

Olyan könnyű elképzelni, milyen teljes és boldog lenne az életed, ha lenne barátod. Könnyű elképzelni, hogy minden problémád elmúlna, és egy varázsütésre átalakulnál egy kedvesebb, édesebb, másokért élő lánnyá. Az élet hirtelen könnyűvé és problémamentessé válna. A Girl Defined írását szemlézzük.

Ez csak egy fantázia, nem a valóság.

Igen, szuper, ha van egy barátod. Nagyon jó, ha van valaki, aki érdeklődik irántad és törődik veled. De egy udvarló nem oldja meg az összes problémádat. Nem alakít át „bűnmentes” lánnyá. Nem fogja egy varázsütésre megoldani az összes problémádat. Ugyanaz a személy leszel, aki a barátod előtt voltál, miután kapcsolatba kerülsz.

Ne engedd, hogy a képzeleted becsapjon, és azt gondold, hogy egy kapcsolat a válasz a problémáidra.

Nem ő a megoldás. Sosem lesz az.

Az egyetlen személy, aki segíthet neked változtatni az életeden és az emberi kapcsolataidon, az Jézus. Ő a válasz. Ő az egyetlen, akihez most futnod kell. Ő az egyetlen, aki megelégít és örömmel tölt el. Ő az, aki be tudja gyógyítani a sebeidet és reményt ad. Belülről kifelé teljesen képes átformálni. Megadhatja azt az elégedettséget, amelyre a szíved vágyik.

hirdetés

Akár lesz kapcsolatod vagy nem, száz százalékig biztos, hogy tudsz majd ragyogni és rálelsz a teljes örömre. 

Ne várj egy srácra, hogy végre elkezdd élni az életedet! Okkal vagy itt.

Íme három egyszerű módja annak, hogy szingliként is megtaláld a boldogságot:

1. Mindenért adj hálát

Ez ennyire egyszerű. A hála az öröm titkos útja. Nem kell várni az örömre és a boldogságra, hogy megtalálhasson téged. Hálával követheted őket. Kezdd azzal, hogy kifejezed a háládat Istennek mindazért, amit érted tett. Az üdvösségért, Jézusért, a Szentlélekért, a Mennyért és azért a képességért, hogy személyes kapcsolatot ápolhatunk vele. Ezután fejezd ki háládat minden egyes apróságért, amelyet általában természetesnek veszel. Kávéztál ma reggel? Hála Istennek érte! Van interneted, számítógéped vagy telefonod ahhoz, hogy elolvashasd ezt a bejegyzést? Hála Istennek érte!

Minél inkább hálával fordítjuk a tekintetünket Jézus felé, az öröm érzése következik.

2. Találd meg a teljes örömöt Jézusban

Lehet, hogy ez kissé cikinek hangzik, de igaz. Ha most megtanulsz teljes örömöt lelni Jézusban, akkor soha nem fogsz a körülményeidtől függeni. A körülmények mindig változnak. Ha attól függ, hogy valaki vagy valami más, mint Krisztus teljes örömet szerez neked, mindig csalódni fogsz. A Biblia azt mondja: „Megismerteted velem az élet útját, teljes öröm van tenálad, örökké tart a gyönyörűség jobbodon” (Zsoltárok 16:11).

Krisztusban örökké tart az öröm. Krisztusban teljes öröm van. Krisztusban minden legmélyebb vágyunk teljesül. Krisztusban boldogulhatunk ebben az életben, a körülményeinktől függetlenül.

3. Ünnepeld az életet a barátnőiddel

Nem kell, hogy barátod legyen ahhoz, hogy jól érezhesd magad péntek este. Saját szórakozást találhattok ki a barátnőiddel. Tervezz havi lányos bulikat. Hívd meg barátaidat villásreggelire vagy filmezni. Tervezzetek kirándulásokat. Tervezzetek játékesteket. Én személy szerint kielégítőnek tartottam, hogy jó, szilárd, minőségi időt töltöttem a barátnőimmel! Valójában ezt még házas nőként is értékesnek tartom.

Ne becsüld alá a barátság erejét.

Ez csak néhány egyszerű ötlet, hogyan lehetsz boldog, ha nincs barátod. Milyen további módszerekkel egészítenéd ki a listát? Írd meg kommentben!

Forrás: GirlDefined

Borítókép: Unsplash
Életmód
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás