2021. 06. 26.

Már érkeznek hálaadó visszajelzések az Imafalra

Több mint egy hete rántottuk le a leplet a 777 egyik legnagyobb kezdeményezéséről, az Imafalról. Mivel hiszünk az ima erejében, ezért egy olyan felületet indítottunk, melyen mindenki kérhet imát, imádkozhat másokért és visszajelzést is adhat az érte imádkozóknak. Örömmel és hatalmas hálával tapasztaljuk, hogy egyre több ima kerül meghallgatásra, és sokan számolnak be arról, hogy érezték az értük elmondott imákat.

Több mint egy hete indítottuk el az Imafalat, melyen bárki kérhet imát, fohászkodhat másokért, de még háláját is megoszthatja az imáját követőkkel. 

Bár rövid ideje indultunk, már majdnem kétszáz imakérés érkezett az oldalra! Külön öröm azt is látni, hogy sokan komolyan veszik az ima szolgálatát és imádkoznak is ezekért a kérésekért. 

Bár nem szeretnénk azt sugallni, hogy az imára azonnal válasznak is kell érkeznie Istentől, de lehetőséget adtunk arra, hogy a bizonyságtételeteiteket, hálátokat is megosszátok másokkal, így láthatóvá téve az ima erejét. Megdöbbenésünkre tíz nap elteltével már érkeztek visszajelzések az imádságokra. Van, aki fiának könyörgött egy társért, más a munkahelyi rossz légkör megoldódásáért, de még sorolhatnánk, hogy hányan jeleztek vissza pozitívan, hogy érezték az értük elmondott imák erejét!

„Köszönöm szépen nektek!!! Sikerült az ima kérés, Isten áldjon titeket! Köszönöm szépen nektek a közös imát!” – írta Tibor, aki fiának párkapcsolatáért könyörgött. 

hirdetés

Dóri pedig munkahelyváltás előtt kért imát, majd jelzett vissza:

„Köszönöm az imádságokat! Jól sikerült az interjúm, felvettek 🙂 “

„Kedvesek, sokat segítettetek! Nagyon köszönöm, éreztem az imáitok erejét!” – írta Szilvia, aki jó munkahelyért imádkozott.

Csak buzdítani tudunk mindenkit, hogy álljon be ebbe a nemes szolgálatba és imádkozzon az oldalon található kérésekért! Párkapcsolat, család, gyógyulás, munkahelyi nehézségek: számos olyan kérés van, melyeket imában hordozva megfeledkezhetünk saját gondjainkról és Isten elé vihetünk olyan embereket, akiket talán sosem fogunk megismerni, de Isten ismeri őket! Téged, engem, mindenkit személyesen ismer, és hisszük, hogy terve van ezzel az Imafallal!

Legyen természetes, hogy imádkozunk egymásért!

Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás