2021. 06. 24.

Ima a párkapcsolatodért

Akármennyi ideje is légy kapcsolatban, íme egy ima, amellyel megáldhatod a társad és a közös jövőtöket. Isten gondoskodik rólatok, egy percig se felejtsétek el!

Drága Atyám!

Hálát adok Neked, hogy egymáshoz vezettél minket. Köszönöm, hogy sokkal bőségesebben betöltötted a vágyainkat, mint azt álmodni mertem volna.

Hálát adok, hogy tisztelhetem a társam, és hogy tanítasz minket egyre jobban, tisztábban, mélyebben szeretni. Kérlek, hadd adjam őt a kezedbe, mert nálad van a legjobb helyen! Átadok neked minden aggódást, félelmet, kételyt vele és a jövőnkkel kapcsolatban. Köszönöm, Uram, hogy Te gondoskodsz róla, formálod őt és végig vezeted azon az úton, amely pontosan rá van szabva.

Hiszem, hogy kiteljesedhetünk egymás mellett és gyümölcsöket teremhetünk a kapcsolatban! Hiszem, hogy jöhet bármekkora szélvihar, tűz és jég, te megtartasz minket! Kérlek, adj valódi megértést, türelmet, szabadságot, hogy úgy tudjunk egymásra nézni, ahogy Te nézel ránk! Kérlek, hogy a szerelmünk még jobban elmélyülhessen, és ne illúziókat kergessünk, hanem megláthassuk egymást úgy, ahogy vagyunk!

Köszönöm, hogy minden nehézség ellenére reményteljes jövőt szánsz nekünk és sok-sok örömöt, kalandot tartogatsz még! Kérlek, te légy a fókuszban a kapcsolatunkban és tudjunk egy irányba, Rád nézni!

Jézus nevében, ámen.

Borítókép - Fotó: Olga Rolenko | Dreamstime.com
Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás