2021. 06. 01.

Ima, hogy újra tiszta legyen a szívünk

Annyi minden szennyezi, legalábbis próbálja beszennyezni a szívünket nap mint nap! De Isten hűséges, és képes megújítani minket. Révész Szilvi író gyönyörű imáját szemlézzük.

Dávid imája legyen ma az én imám is :

“Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, és az erős lelket újítsd meg bennem!”

hirdetés

Annyi minden szennyezi a szívemet! “Környezeti ártalmak”, a napok hordaléka, a holnap aggodalma, a múltam sebei, az elutasítás fájdalma, a bűneim terhe. Tisztátalan gondolataim és indulataim. Bocsásd meg, hogy képes vagyok ezekkel a koloncokkal élni! Bocsásd meg a bűneimet, tisztítsd meg a szívemet! Ajándékozz meg szabadításod örömével és jelenléteddel, ahogy Jézus ígérte: “Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják az Istent.” (Mt.5:8.). Teremts bennem minden szennyeződéstől megtisztított szívet, ami mentes minden hátsó szándéktól, számítástól, önzéstől, hiú dicsőségvágytól. Ami átlátható, őszinte, nyílt, egyenes, kedves. Hiteles és önazonos.

Az erős lelket újítsd meg bennem! Megfáradtam, erőtlen vagyok, és gyenge. Túl sok, ami történt, történik. Túl fájdalmas, félelmetes, túl kimerítő. Tölts be újra Szentlelkeddel, tölts fel mennyei erőddel! Töltsön be Lelked, mint friss szél! Elevenítsen meg jelenléted! Rejs el a Kősziklában, Krisztusban, hogy a viharok, nehézségek között is erősen álljak, mozdíthatatlanul. Jöjjön megújító, megelevenítő Szellemed!

 

Forrás: Révész Szilvi Facebook 

Borítókép - Fotó: Elena Moiseeva | Dreamstime.com
Ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás