2021. 04. 27.

“Köszönöm, hogy ilyen sokan imádkoztatok” – jobban van a “gördeszkás pap”

Sokat javult Lendvai Zoltán rédicsi plébános állapota, akit múlt héten szállítottak kórházba koronavírus-fertőzéssel. A hír után rengetegen imádkoztak a mindig vidám pap gyógyulásáért, aki rövid üzenetében köszönetet is mondott.

Kórházi ágyáról jelentkezebb be a Facebookra Lendvai Zoltán, azaz a gördeszkás pap. A súlyos koronavírus-fertőzéssel kórházba került rédicsi plébános ezúttal sem hazudtolta meg magát: széles mosollya és kezeivel a győzelem jelét mutatva fejezte ki köszönetét mindenkinek, aki imádkozott érte.

hirdetés

“Köszönöm, hogy olyan sokan imádkoztok gyógyulásomért és édesapám lelki üdvéért. Jézus feltámadt legyőzte a halált, ma is él ma is gyógyít!” – szólt a közösségi médiában megosztott rövüd üzenet.

Az 55 éves papot mult héten szállították kórházba a koronavírus súlyos tüneteivel,  a vele együtt élő édesapja életét sajnos már nem tudták megmenteni az orvosok. A mindig derűs Zoltán atyáért imaláncot indítottak a hívek, akik a közösségi média különböző felületein kérték az embereket, hogy csatlakozzanak a közös fohászhoz. 

Köszönöm, hogy olyan sokan imádkoztok gyógyulásomért és édesapám lelki üdvéért. Jézus feltámadt legyőzte a halált, ma is él ma is gyógyít!

Közzétette: Lendvai Zoltán János Plébános – 2021. április 25., vasárnap

Korábbi cikkünket itt olvashatod.

 
Forrás: Facebook

Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Envagyokkilenne 2021. 04. 28. 03:32

    Hála Istennek!