2021. 03. 02.

9 bibliai idézet, amely neked is erőt adhat

A Szentírás tele van biztatásokkal, amelyek a lehető legjobbkor tudnak segíteni. Az Aleteia csapata kiválaszott 9 ilyen idézetet, de ez csak a töredéke a legszebb reményt keltő soroknak. Ti is bátran írjátok meg a Facebook-bejegyzésünk alatt kommentben, hogy melyik az az idézet, amelyből erőt tudtok meríteni!

1. “Bármit tesztek, tegyétek szívből, mintha az Úrnak és nem embereknek tennétek. Hiszen tudjátok, hogy az Úrtól jutalmul kapjátok az örökséget. Urunknak, Krisztusnak szolgáljatok…” (Kol 3; 23-24)

2. “Tehát, szeretett testvéreim, legyetek állhatatosak, rendíthetetlenek, tegyetek mindig többet az Úrért, hiszen tudjátok, hogy munkátok nem hiábavaló az Úrban.” (1Kor 15; 58)

3. “Ne félj, mert én veled vagyok! Ne tekingess semerre, mert én vagyok a te Istened! Megerősítelek és megsegítelek, s támogatlak téged szabadító jobbommal.”
(Iz 41; 10)

hirdetés

4. “Mindenki úgy adjon, ahogyan eltökélte szívében, ne kedvetlenséggel vagy kényszerűségből, mert Isten a jókedvű adakozót szereti” (2Kor 9; 7)

5. “Az Úrra bízzad dolgaidat, akkor terveid sikerülnek.” (Péld 16; 3)

6. “A hit pedig alapja annak, amit remélünk, bizonyítéka annak, amit nem látunk.” (Zsid 11; 1)

7. “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki őbenne hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen” (Jn 3;16)

8. “Az Úr teszi szilárddá az ember lépteit, és útjában kedvét leli. Ha el is esik, sem üti meg magát, mert az Úr alátartja kezét.” (Zsolt. 37;23-24)

9. “Mindig örömnek tartsátok, testvéreim, ha különféle kísértésbe estek, hiszen tudjátok, hogy a hitetek megpróbálása álhatatosságot szerez. Az álhatatosság pedig tökéletességre viszi a tetteket, hogy minden fogyatkozás nélkül tökéletesek és hibátlanok legyetek.” (Jak 1; 2-4)

 

Lelkiség
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás