2021. 02. 24.

Pornósztárból keresztény misszionárius – Brittni De La Mora elképesztő története

Brittni De La Mora életének legsötétebb pillanatában találkozott Istennel az Ő igéjén keresztül. Az egykori pornósztár mára már boldog házasságban él, keresztény könyveket ír és előadásokon beszél. Férjével közös podcast műsort vezetnek, melyben Brittni megosztotta a hallgatósággal személyes tanúságtételét is – írja a Christianpost.

A keresztény író és előadó Brittni De La Mora hisz abban, hogy minden nehézség és fájdalom célt szolgál az életünkben: ezt saját életében is megtapasztalta. Brittni korábban pornósztár volt, 18 éves kora óta hét éven keresztül dolgozott az iparban, mialatt körülbelül 275 filmet forgatott le. Azonban hátrahagyta korábbi életét, és most már keresztény szerző és előadó, aki aktívan evangelizál. 

„Néha a nehézségek az életünkben elkerülhetetlenek” – mondta nemrég a „Beszéljünk a Tisztaságról” című podcast műsorának legújabb adásában, melyet a férjével közösen vezetnek. „Volt ilyen időszak az én életemben is… Egy olyan férfival voltam együtt, akit meggyilkoltak.  A saját szemem előtt szúrták le.”

Brittni a történtek után elmenekült, és napokig bujkált, míg a rendőrök meg nem találták az elkövetőt. Ez volt az az időszak, amikor találkozott a Bibliával, amíg egy hotelben keresett menedéket. 

„Megláttam a Bibliát. Nem voltam keresztény. Még mindig a pornóiparban dolgoztam ebben az időben.” – magyarázta.

„Emlékszem, hogy felvettem a Bibliát… és csak elkezdtem olvasni azokat az igéket, amelyek mindent leírtak, amin éppen keresztülmentem.

Kiírtam magamnak azokat az igéket, amelyek megszólítottak engem. Úgy éreztem: megszabadultam.”

Bár ekkor még nem volt keresztény, Brittni azt mondta, hogy az a félelem, ami a tragikus gyilkosság miatt benne volt, lassan szertefoszlott.

„Van valami Isten Igéjében, ami rengeteg reményt, biztatást adott nekem életem legnehezebb időszaka alatt.” – mondta.

Miután keresztény lett, Brittni megtanulta, mit kezdjen a fájdalommal és szenvedéssel, ami gyakran hatalmas csapást mér az emberek életére. 

Az epizód végén ő és a férje, Richard, elmagyarázták, hogy az életben lesznek nehézségek, de az embereknek meg kell tartaniuk a hitüket Istenben. A házaspár arra biztatta a hallgatókat, hogy „maradjanak tiszta szívűek a nehéz időkben is”.

„Jelenleg rengeteg olyan dolog van az életben, amelyek hatással lehetnek a szívünk tisztaságára” – mondta Richard. „Mi elfogadjuk, hogy életünk minden időszakának célja van. Ha ezt megértjük, akkor tudjuk, hogy Isten életünk minden időszakában mutatni és tanítani szeretne nekünk valamit.”

Richard elmondta, hogy megtanulta, ne kérdezze mindig Istentől: miért csinálod ezt? Helyette tegye fel inkább azt a kérdést, hogy mit akar megmutatni neki a nehéz körülményeken keresztül.

„A nehéz időkben növekszik leginkább a hitünk” – tette hozzá Brittni. „Amikor nehézségen mész keresztül, akkor Isten megjelenik.”

 

Forrás: Christianpost

Borítókép: YouTube
Szemle Tanúságtétel
hirdetés

1 Komment

  • Válasz F 2021. 02. 24. 19:31

    Az ilyen sztorik után az ember mindig elmereng azon, hogy vajon az, aki soha nem volt pornósztár, az lehet-e egyáltalán jó keresztény 🙂 🙂 🙂