2020. 12. 14.

Neked mit jelent a 777?

Mi már elmondtuk tavaly, hogy mik a legfontosabb szálak, amik minket szerkesztőként a 777-hez kötnek. Emlékek, célok, önkifejezés és fejlődés, sikerek a misszió területén, és még sorolhatnánk. Most rajtad a sor! Neked mit jelent a 777?

Munkánkat igyekszünk Isten vezetése és terve szerint végezni, de persze elmondhatatlanul nagy szükségünk van a ti visszajelzéseitekre. Rendszeresen tanulmányozzuk az olvasottsági adatokat is, amik sokat mutatnak, mégis szeretnénk a statisztikák mélyére ásni, és közvetlenül is megkérdezni: számodra mi a legfontosabb a 777 szolgálatában?

Vegyél részt te is az évzáró szelfi-kihívásban!

Küldj magadról egy szelfit, és írd meg maximum 7 szóban, hogy mit szeretsz legjobban az oldalunkkal kapcsolatban? Mi a legjobb tulajdonságunk, a leghasznosabb témánk, a kedvenc 777 kezdeményezésed vagy bármilyen emlék/élmény, ami hozzánk köt.

hirdetés

Határidő: 2020. 12. 20. 20:00

Beküldés a bonifert.rita@777blog.hu címre vagy Facebook Messenger üzenetben a 777-nek

A kép beküldésével vállalod, hogy keresztnevedet (vagy megadott becenevedet), üzenetedet és fényképedet weboldalunkon és közösségi oldalunkon nyilvánosan is közzétehetjük.

A játék célja egy extra nagy karácsonyi montázs, amit online szeretnénk minden olvasónk karácsonyfája alá tenni.

Az év utolsó 777 órájában azért gyűjtünk adományokat, hogy mindezt jövőre is folytathassuk! Az eddig elért céljainkról és a jövő évi konkrét terveinkről olvasd el az alábbi cikkeket:

Ilyen volt a 2020-as év a 777 életében

Ezt tervezzük a 2021-es évre

 

#együtta777ért
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz filipánics tibor 2020. 12. 14. 20:15

    “Munkánkat igyekszünk Isten vezetése és terve szerint végezni” Elég nehéz ezt megvalósítani, inkább csak azt tesszük amit annak hiszünk, hogy Isten terve lehet. Ezzel nem sok baj van, kivéve akkor mikor agresszívvé válik a nézetünk. Érdekesnek találom, hogy egyáltalán meg merjük jósolni mi Isten terve. Vegyük azt a részt, mikor Jézus azt mondja “legyetek tökéletesek”. Az eredeti görög szó sokadik jelentése a tökéletes, inkább jelenti azt, hogy teljes. Tehát már a fordításban benne rejlik a ferdítés, aztán hogy megértsük, sokszor egyszerűsítünk, így gyakran Jézus szava már teljesen mást jelent. Ezért kell óvatosan bánni, Isten tervével.
    “nagy szükségünk van a ti visszajelzéseitekre” Én szerintem ezt már túlzásba is viszem. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a gondolataim megjelentetéséért, Köszönöm szépen! Szerintem a nagy többséget bosszantom (nem ez a célom) és csak nagyon kevesen értenek velem egyet (gondolom). Nagyon nehéz a megszokottól eltérni, pedig ha megfigyelitek az alap motívumát a mondanivalómnak, akkor észrevehetitek, hogy pozitív de nem túlságosan.( Isten soha nem büntet és soha nem is büntetett. Másik:Istent nem nézem aranyhalnak,aki teljesíti három kívánságom. Harmadik: Isten akkora szabadságot adott nekünk, hogy elkövethettünk rossz dolgokat is és nem irányítgat, mint képzeljük.)

  • Válasz Dr Berta Klára 2020. 12. 16. 19:17

    Kedves 777 team! Már indulásoktól nagyon kedveltem az oldal szellemiségét, és elsősorban morálteolgiai szempontból. A csapat tagjai azonban változtak, sokszor érthető szempontból, bulizós, facér egyetemistákból felelős házastársak,családapák lettek. Világnézeti súrlódásból Hodász atya hagyta el a csapatot. De a legnagyobb csendben eltúnt az egyik “erős ember” , Vágvölgyi Gergely. Már nem látható a “Rólunk” rovatban. Hova lett? Ha dezertált, sürgősen jöjjön vissza, Továbbá folytassák Papp Miklós atyával a kapcsolatot, aki a Sapientia Családteológiai In,tézetének a vezetője. Jelenleg nincsenek a la carte előadások sem a Sapientián a COVID miatt. A mai időkben, ma amikor hemzsegnek körülöttünk az álpróféták és hamis tanítók, szükség van arra, hogy tanítsanak a helyes életvezetésre, az imaéletre, az evangelizálás során a bensőséges Istenkapcsolatra. Berta Klára