2020. 11. 27.

Ilyen volt a 2020-as év a 777 életében

Bár a  COVID a mi terveinket is felülírta, de a ti támogatásaitoknak hála így is rendkívüli eredményeket értünk el. A váratlan világjárvány a tervezett bevételeinket is befolyásolta, az elmaradt rendezvények miatt a reklámbevételünk szinte teljesen megszűnt. Mi mégis nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk ebben a nehéz évben, hiszen a tavaly kitűzött célok lényegében mind megvalósultak! Ebben a cikkünkben bemutatjuk részletes is az eredményeinket.

CélokEredmények
8 OFFLINE rendezvény 2 OFFLINE rendezvény (sajnos a járvány miatt)
Iroda bérléseÚj irodába kényszerültünk, de még nagyobb is lett az előzőnél.
Arculati megújulás Elkezdtük az arculati megújulást, ennek része, hogy médiaügynökségi képekkel tudjuk illusztrálni cikkeinket. Az ilyen képeket árusító oldalakra elő kell fizetni, ez is nektek köszönhetően valósulhat meg.
YouTube jelenlétünk fejlesztéseEbben az esetben is alkalmazkodnunk kellett a körülményekhez. 777 ONLINE beszélgetéseket készítettünk, Bese Gergő atyával is több beszélgetésünk jelent meg.
Vidéki, határon túli OFFLINE Nem mondtunk le erről a tervünkről, még egy könyvbemutatót is terveztünk Erdélyben. Izgatottan várjuk, hogy a világjárvány mikor teszi ezt lehetővé.
Virtuális új projektekPánik helyett ima – határon innen és túl fogtunk össze imában; Elkészült “Ne féljetek” videónk, melyet olvasóinkkal közösen készítettünk, Szeretethimnusz.
Alap kiadások, fenntartás Rengeteg olyan kiadása van egy szerkesztőségnek, melyek összeadódnak. Fotósok tiszteletdíja, íróeszközök, nyomtatások… stb. Hála nektek, ezeket is fedezni tudtuk.
Munkatársak alkalmazása Hálásak vagyunk, hogy jelenleg 7 munkatársunknak tudunk részmunkaidős fizetést biztosítani.
Technikai eszközpark 
Az idei év egyik nagy befektetése a podcast stúdiónk létrehozása volt. 

Mindezek mellett rengeteg olyan cél is megvalósult, melyeket nem terveztünk 2019-ben. Az idei év kiszámíthatatlanságát ismerve ez nem is annyira meglepő. Hálásak vagyunk, hogy két könyvet is ki tudtunk adni: Lábánné Hollai Katalin – Megszabadítottál szégyenemtől; Martí Zoltán – Istennel a műtőben – Interjúkötet dr. Csókay Andrással. Külön örömünkre szolgál, hogy két könyvünket (A Papp válaszol és Istennel a műtőben) után kellett nyomnunk a nagy érdeklődésre való tekintettel. Nagyon örülünk a tavalyi Tízezren a 777-ért kampány sikerességének, valamint annak, hogy rendszeres támogatóink száma is nőtt, ami számunkra hatalmas segítséget jelent! A tavalyi évben összesen több, mint 4 millió forint támogatást küldtetek nekünk.

Fontosnak tartjuk, hogy mi is támogassunk más szervezeteket, ezért már indulásunk óta szorosan együttműködünk a Csak Egyet szolgálattal. Idén újra elindíthattuk közösen a cipősdoboz akciót, melynek keretében rászoruló gyermekek karácsonyát tudjuk szebbé tenni. (Olyan gyermekekét, akik közül többen most kaptak életükben először ajándékot.) Idén az akció meghirdetése után két nap alatt már minden gyermeknek volt titkos angyalkája! Köszönjük nektek!

Bár az idei esztendő sok elképzelésünket felülírta, megláthattuk, hogy mennyivel magasabbak Isten tervei a mieinknél.

Őszintén írjuk azt is, hogy rengeteg erőt tudunk meríteni olvasóink támogatásaiból is: a kedves üzenetekből, bátorító szavakból. 

hirdetés

A 777 nem profitot termel, hanem a fennmaradásunkért szükséges minimális összeget próbáljuk megteremteni, hogy titeket szolgálhassunk tovább. Hálásak vagyunk, amiért ti is megmutattátok tavaly, hogy számotokra is fontos a missziónk. Szeretnénk jövőre is folytatni, veletek folytatni! 

Ti írtátok nekünk:

„Nagyon fontos munkát végeztek. Szerintem a Facebook- felületen ez már egyenesen missziónak számít!

Szó szerint a szemünk elé gördül Isten csodálatos üzenete és jó érzéssel tölt el, hogy ennyi minden szól Róla! még a Facebook-on is 

Köszönöm a “többiek” nevében is!”

„Már többször belegondoltam a negatív kommentek látván, hogy hogy bírjátok ezt a terhet ilyen lankadatlanul, és eszembe jutott rólatok az egyik kedvenc versem, amit meg szeretnék veletek osztani, hogy ezzel is támogassalak titeket. 

Túrmezei Erzsébet: Mindig csak adni  

A jó öreg kút csendesen ontja vizét 

így telik minden napja. 

Áldott élet ez, fontolgatom:

 csak adni, adni minden napon.

Ilyen kúttá kellene lennem. 

Csak adni teljes életemben.

Mindig csak adni? Ez terhet is jelenthet!

 Jó kút, nem érzed ezt a terhet?

 Belenézek, tükre rám ragyog, 

de hiszen a forrás nem én vagyok!

 Árad belém, csak továbbadom,

 Vidáman, csendben és szabadon.

 Hadd éljek ilyen kút-életet,

 Osszak áldást és sok-sok szeretetet!

 Nem az enyém, Krisztustól kapom, 

Egyszerűen csak továbbadom.  

Pontosan ez a “kút-élet” tükröződik a munkátokban. Imáimban hordozlak titeket! Jóisten áldása legyen rajtatok!”

„Köszönöm szépen a sok munkát amit beletesztek az oldalba, abban, hogy közelebb kerültem Krisztushoz ti is részt vettetek! A legjobbakat az egész csapatnak!”

Borítókép: Rasica | Dreamstime.com
Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás