2020. 12. 01.

Hatalmas siker volt a cipősdoboz akciónk – Több gyermek kap ajándékot a tervezettnél

A 777 olvasói ismét bebizonyították, hogy készek segítséget nyújtani a rászorulóknak! November 24-én hirdettük meg a Csak Egyet Szolgálattal immáron hagyományosan közösen szervezett családok karácsonyát, hogy ózdi gyermekeket ajándékozhassunk meg. Szinte az összes rászoruló gyermeknek lett angyalkája alig két napon belül!

Idén ötödik alkalommal hirdettük meg a a Csak Egyet Szolgálathoz tartozó családok karácsonyát, melyet ezúttal a Metropolita Egyesülettel összefogva bonyolítanak le, hogy ózdi gyermekeket is megajándékozhassunk idén karácsonykor.

Az akciót november 24-én hirdettük meg az oldalunkon, majd alig másfél nap múlva kaptuk a hírt, hogy szinte az összes gyermeknek lett már angyalkája.

hirdetés

Az érdeklődés végül olyan nagy volt, hogy az eredetileg tervezett 70 gyermek helyett 114 gyereknek lesz ajándéka idén karácsonykor!

Így végül minden gyermeknek lett angyalkája, tehát a keresés lezárult. 🙂 Hatalmas öröm és hála van a szívünkben, hogy kibővíthettük a megajándékozottak számát! Sokak életében ez az egyetlen ajándék, amit kapnak, így nem is tudjátok elképzelni, milyen rengeteget jelent ez a gyermekeknek!

Köszönjük nektek! Bár már az összes gyermeknek lett ajándékozója, de ha az akción felül is szeretnétek segíteni a rászoruló családokat, akkor keressétek fel a Csak Egyet Szolgálat munkatársait, és érdeklődjetek a lehetőségekről!

Borítókép: Unsplash
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás