2020. 11. 24.

Ajándékozz meg te is egy rászoruló gyermeket! Cipősdoboz akció – és egy kis meglepetés

Idén ötödik alkalommal segítjük a Csak Egyet Szolgálathoz tartozó családok karácsonyát, ezúttal a Metropolita Egyesülettel összefogva az ózdi gyermekeket is megajándékozhatjuk. 

Nagyjából hetven, 1 – 18 év közötti gyermek és fiatal számára keresünk angyalkákat, akik gondoskodnának arról, hogy karácsony napja a szegénységben élő legkisebbeknek is varázslatos legyen.   

Az ajándékozás menete a következő:

1) Amennyiben szívesen adnál ajándékot egy rászoruló gyereknek, akkor első lépésként a rita.szabo@csakegyet.hu e-mail címre írd meg ezt a szándékodat legkésőbb december 12-ig, az üzenet tárgyaként a “cipősdoboz” szót írd meg!

2) A válaszlevélben szerepelni fog, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak rakhatod össze a csomagot (amennyiben van preferenciád, ezt előre jelezd).

hirdetés

3) Állítsd össze, és szépen csomagold be egy cipősdobozba az ajándékokat! Mindenképp írd rá a külső csomagolásra az emailben kapott számot! (ez alapján tudjuk majd beazonosítani csomagodat)

4) Idén a GRANTIS Hungary Zrt felajánlásának köszönhetően a dobozokat az 5. kerületben gyűjtjük, ahol minden nap 0-24 órás portaszolgálat van. Kapucsengő:  7C. A portás veszi át a csomagot (becsomagolt állapotban a ráírt kóddal). Budapest, Paulay Ede u. 65, 1061.

Amennyiben postán szeretnéd feladni, kérlek,  jelezd ezt e-mailben. A postai cím nem egyezik meg a személyes átvétel címével. A csomagok beérkezésének határideje: december 17!

Előre is hálásan köszönjük a segítségeteket! 

Szeretnénk együtt készülni veletek a karácsonyra, ezért a Csak Egyet Szolgálat idén először elindítja online adventi naptárát. Az online adventi kalendár célja, hogy minden nap egy-egy újabb kis ablakot kinyitva egy jelképes ajándékot, imádságot, képet kaphassatok, ami segíti az adventi időszakra és Megváltó Jézusunk megtestesülésének ünnepére való ráhangolódást. Napindító gondolatnak, inspirációnak szánjuk, amit december 1-je és 24-e között minden nap reggel 8 óráig megkaptok e-mailben, ha az alábbi linken  feliratkoztok az e-mail címetek és keresztnevetek megadásával. Reméljük, minél többen bekapcsolódtok ebbe a közös lelki utazásba velünk! Mi már nagyon várjuk!

Borítókép: Unsplash
Advent Csak Egyet
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás