2020. 11. 25.

Miből él a 777?

Teljesen logikus és érthető módon sokakat érdekel, hogy a 777 csapata  – kik közül a legtöbben önkéntesen végzik ezt a szolgálatot – miből gazdálkodik lassan már öt éve, honnan tartja fenn az oldalt.  Ezért is írjuk meg ezt a cikket, mert azt tapasztaljuk, hogy vannak, akik téves információkat próbálnak terjeszteni – sajnos nem egyszer rossz szándékból, amit nem tudunk hova tenni.

A 777 bevétele kizárólag két helyről érkezik: nagy többségben az olvasói adományokból, illetve csekély részben a reklámbevételekből. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy ha ti nem támogatnátok bennünket, akkor esélyünk sem lenne a folyamatos fejlődésre, az új tervek kitalálásra, a  777 OFFLINE rendezvények folytatására – természetesen ha a járványhelyzet azt újra megengedi. Fantasztikus érzés megtapasztalni, hogy Isten hogyan gondoskodik rólunk: kicsit talán amatőr módon ritkán hangsúlyozzuk, hogy a ti adományaitok nélkül nincsen jövőnk, de mindig volt 1-2 olvasónk, aki ismeretlenül pont akkor jelentkezett, amikor a legégetőbb szükségünk volt rá. Nevezhetnénk véletlennek, de tudjuk, hogy nem volt az.

Megérezhettük azt, hogy mit is jelent a gondviselés.

Ugyanakkor azt is látni kell, hogy amikor 2016-ban elkezdtük a 777-et, akkor a csapat nagy része még szabadidővel rendelkező egyetemista volt. Mára édesapák, édesanyák, dolgozó emberek lettünk, akiknek sokkal kevesebb lett az idejük. Ezért az a nagy vágyunk, hogy megteremtsük és biztosítsuk hosszútávon annak a lehetőségét, hogy legalább néhányan fél – vagy főállásban végezhessük ezt a szolgálatot. Ezért köszönettel arra kérünk, hogyha fontos neked a 777 jövője, akkor a lehetőségedhez mérten támogasd a munkánkat. Rengeteg ötletünk, álmunk és vágyunk van, amelyet idő és pénz hiányában nem tudunk megvalósítani. Gyakran eljátszunk a gondolattal, hogy ha önkéntesen, a szabadidőnket feláldozva ennyi embert el tudunk érni, akkor mi lenne, ha professzionálisan működve hirdetnénk az örömhírt? Libabőr!

hirdetés

Ehhez viszont az kell, hogy rendszeres támogatókat találjunk, akik havonta legalább egy mozijegy árával hozzájárulnak a 777 működéséhez.

A másik nagy vágyunk, hogy a piac segítségével ki tudjuk egészíteni az adományaitokat. Hogy a keresztény jelző ne elüldözze, hanem megerősítse a cégeket, hogy érdemes nálunk hirdetni. Hiszen az olvasottságunk alapján nem lehet kérdés, hogy komoly potenciál rejlik a 777-ben: ezért bízunk abban, hogy lesznek keresztény vállalkozók, akik felismerik ezt, és hirdetések vásárlásával egyrészt hozzájárulnak az oldal működéséhez, másrészt jó értelembe véve kihasználják, hogy milyen sokan olvasnak bennünket.

Köszönjük, hogy elolvastad ezt a cikket, amely némileg kilóg a többi közül. De fontosnak éreztük, hogy belássatok a „kulisszák” mögé: már csak azért is, hogy tudjátok, mi azok a fiatalok vagyunk, akik hozzátok hasonlóan ugyanúgy éljük az életünket, megvívjuk a csatáinkat, ott ülünk mellettetek vasárnap a templomban – és mi ezekről az élményekről írunk is.

Reméljük, hogy még jó sokáig! 

Szeretettel:

a 777 csapata

Borítókép: Unsplash
Blog
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás