2020. 11. 06.

Dedikáló estet szervezünk Csókay Andrással!

November 17-én, kedden 17 órától Csókay András személyesen fogja dedikálni az Istennel a műtőben című interjúkötetet Budapest belvárosában! Az eseményen fokozottan figyelünk a járványügyi intézkedések betartására.

Örömmel hirdetjük, hogy november 17-én, kedden 17 órától Csókay András személyesen dedikálja az Istennel a műtőben című interjúkötetet! A könyvet a helyszínen 2900 forintért lehet megvásárolni, de a korábban megvásároltakat is természetesen el lehet hozni. A dedikáló este kiváló lehetőség arra, hogy a karácsonyi ajándékokat még személyesebbé tegyük.

Az Istennel a műtőben című könyv a 777 harmadik saját kiadású kötetete, amelyben Martí Zoltán beszélget Csókay Andrással. A könyvben minden korábbinál részletesebben ismerhető meg az ismert idegsebész élete, megtérése, a sziámi ikrek szétválasztásának igaz története.

Itt tudod online megrendelni a könyvet

A helyszínen a járványügyi szabályoknak a maximális betartására kérünk mindenkit, ezzel őrizve saját magunk és a ti egészségeteket:
– maszk viselése kötelező a helyszínen
– kézfertőtlenítőt helyezünk ki a bejáratnál
– kérjük a sorbanálláskor tartsátok a másfél méteres távolságot – ezeket külön fogjuk jelezni
– kérjük, hogy kerüljétek a személyes érintkezést ( pl. kézfogás)

Kérünk, hogy a Facebook eseménynél jelezd részvételi szándékodat, hogy meg tudjuk becsülni az érdeklődők számát.

A sajtó képviselőinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy interjút készítsenek a helyszínen Andrással és a szerzővel. Kérjük jelezzék előre szándékukat az info@777blog.hu címre!

 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás