2020. 10. 29.

777 PODCAST – Vajon a szerelem teljessé tesz?

Megjelent a 777 PODCAST első epizódja, ahol Harmati Dóra és Szilágyi Anna olyan izgalmas témákról beszélgetett, minthogy mi tehet minket igazán teljessé, hogyan érdemes megélni az egyedüllétet és milyen buktatókat rejtenek a romantikus filmek.

Hétfőn elindítottuk podcast csatornánkat egy bevezető adással, ma pedig büszkén jelentkezünk az első epizóddal! A “Szerintünk”-ben Szilágyi Anna és Harmati Dóra fognak emberi kapcsolatokról, keresztény hétköznapokról, nőket érintő kérdésekről beszélgetnek. Az első adás nagy kérdése,s hogy vajon teljessé tesz-e minket a szerelem? 

Az adást itt hallgathatjátok meg:

De elérhető a Spotify, az iTunes és a Google Podcast felületén is. Iratkozzatok fel ránk az általatok kedvelt platformon, hogy ne maradjatok le a legújabb epizódokról! Ha tetszett az adás, akkor pedig hagyjatok értékelést és osszátok meg, hogy mások is könnyen megtalálhassák!

Ha van olyan téma, amiről szívesen hallanál, vagy megjegyzésed, esetleg ötleteid vannak, akkor örömmel várjuk az info@777blog.hu e-mail címre! A terveink között szerepel különféle hosszúságú epizódok elkészítése is, így arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mit gondoltatok az első adás hosszáról. 

777 PODCAST

2 hozzászólás

  • Válasz Filipánics Tibor 2020. 10. 29. 15:02

    Anna:”az Isten küldte azt a férfit,jeleket küld..” “Ezzel vigyázni kell” Nagyon jó!
    Dóra: “minden egyes vonzalommal,. Isten formált engem” Picit jobban észre kellene venni a másik embert és önmagunkat. Mert mások formálnak bennünket de ehhez a formázáshoz az alapanyagot mi adjuk.
    Feleslegesen érzem itt Istent. Picit keverjük a dolgokat. IstenBEN formáznak.
    Egyébként nem káros az ilyen gondolat (itt,de nagyon káros tud lenni máshol),szerintem nem feltétlen igaz,de ez legyen az én bajom.

  • Válasz Filipánics Tibor 2020. 11. 02. 09:03

    A szerelem is és Isten is TELJESEBBÉ teszi az embert,meg még kismillió dolog. A probléma,hogy mindig egy (leg-) dologban tudtok gondolkodni,holott tudjátok,hogy egy párkapcsolatban is rengeteg dolog számít és nem egy.