2020. 10. 15.

“Újra Bangladesbe kell mennünk” – a 777 olvasóinak imáját kéri Csókay András

Csókay András ismételten a 777 olvasóinak imáját kéri mivel jövő héten Pataki Gergellyel Bangladesbe kell utazniuk, hogy egy nélkülözhetetlen műtétet hajtsanak végre a sikeresen szétválasztott sziámi ikerpár egyik tagján. Csókay András szerint az imaháttérnek döntő szerepe volt abban, hogy sikerült szétválasztani Rabeyát és Rukoyát. A 777 eddig is kiemelten fontosnak tartotta az imaháttér szervezését, így természetesen örömmel teszünk eleget a kérésnek.

hirdetés
Hosszú idő után újra Bangladesbe utazik Csókay András és Pataki Gergely, hogy egy halaszthatatlan műtétet végezzenek el a tavaly sikeresen szétválasztott sziámi ikrek egyikén. Mint ismert, a magyar orvoscsapat egyedüliként vállalta el a Rabeya és Rukaya szétválasztását, miközben itthon rengetegen szurkoltak és imádkoztak azért, hogy sikerüljön a különlegesen nehéz műtétsorozat.
 
Csókay Andrásék jövő hétvégén utaznak el a dél-ázsiai országba, ahol már 383 ezren fertőzödtek meg a koronavírussal. A több kitüntetéssel is jutalmazott idegsebész ismételten arra kéri a 777 olvasóit, hogy imádkozzanak a magyar orvosokért és az ikrekért:
 
“A nagy járványveszély ellenére el kell mennünk Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész kollégámmal Bangladesbe, hogy a jó állapotú kislány koponyacsont pótlását elvégezzük Tizenöt hónapja a 777 szerkesztői rengeteg imádkozót gyűjtöttek össze szerte a Kárpát-medencében, most is imáért “koldulok”: azért hogy sikeresen el tudjunk utazni, ne fertőződjünk meg és a sikeres műtétet követően haza is tudjunk jönni. Minden imát hálásan köszönünk!
 
Nem lehet halasztani ezt a műtétet tovább, mert az egész koponyát csak a bőr fedi, ezért bármilyen elesésénél súlyos agysérülés keletkezhet. A gyermek életerős, izgágán mozog, így képtelenség megóvni  egy elesésétől tartósan. A műtét veszélyes – ahogy a másik kislánynál is az volt tavaly decemberben – mert jelentős a bevérzés veszélye.
 
Testvére már mosolyogni is tud, de sajnos beszélni nem, és a mozgásfunkciók is súlyosan el vannak maradva: reménykedünk a Szűzanya és Jézus segítségében. A most operálandó Rabeya nagyon jól van. A kreatív ötleteket nem én találtam ki, imában kaptam őket: de ez csak az erek, az agy és a koponya szétválasztására vonatkozik.  Jézust vallási ketrecbe akarják állandóan zárni az Atyával és a Szentlélekkel együtt, de ezt nem engedhetjük.”
 
Pénteken reggel Csókay András és a 777 csapata különleges bejelentést tesz az oldalunkon!
 

Borítókép - Fotó: Bodnár Patrícia
Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás