2020. 09. 02.

Olvasd el velünk az Újszövetséget – új kezdeményezés a 777-től!

A 777 szerkesztősége egy új kezdeményezést indít, amely során arra hívunk benneteket, hogy szeptember 3. és december 31. között olvassuk el közösen az Újszövetséget! Az erre a célra létrehozott Facebook-csoportban terveink szerint papok és lelkészek segítenek értelmezni és elmélyíteni az aznapi szakaszt, de lehetősége lesz bárkinek hozzáfűzni a gondolatait.

“Olvasd el az Újszövetséget a 777-tel” – ezzel a mottóval indul csütörtökön az a kezdeményezésünk, amellyel arra buzdíunk, hogy közösen ismerjük meg a Biblia második részét!

hirdetés
Itt a helyed, ha…
  • Te is el szeretted volna olvasni, de úgy érezted, hogy egyedül nem tudod teljesíteni a 120 napos kihívást.
  • Vagy elolvastad már, de újra átelmélkednéd Jézus történetét.
  • Szeretnél fejlődni a hitedben.
  • Nehezen megy a napi csendesség.

Mindegyik esetben nagy örömmel ajánljuk, hogy csatlakozzál hozzánk! Közöttünk is vannak olyanok, akik most először fogják elolvasni az elejétől a végéig az Újszövetséget!

A legfontosabb információk:
  • időpont: 2020. szeptember 3. – december 31.
  • a kezdeményezés fő virtuális helyszíne a Facebook lesz, itt éred el az erre a célra létrehozott csoportot!  
  • minden nap reggel a csoportban posztoljuk az aznapi részt, amelyek alatt remélhetőleg élénk párbeszéd alakul ki – a kommentelési szabályok megegyeznek a 777 Facebook-oldalának szabályaival
  • az általatok már jól ismert papok és lelkészek magyarázatokkal és különböző érdekességekkel segítenek majd

Tudjuk, hogy nehéz kihívás lesz, de abban is egészen biztosak vagyunk, hogy nagyon mély lelki élményben részesülhetünk. Egymást fogjuk buzdítani a nehezebb időszakok során, szeretnénk ha egy virtuális közösségé alakulnánk az elkövetkező négy hónapban!

Szeretnénk, ha senki nem maradna le azért az Újszövetség közös elolvasásáról, mert nem értesült a kezdeményezésről, ezért köszönjük ha megosztod ezt a cikket!

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás