2020. 07. 23.

A Puskás Aréna közepén tett tanúságot hitéről Caramel

Ismét tanúságot tett a hitéről Caramel: Magyarország egyik legnépszerűbb énekese az Ez az a nap! rendezvényén a Puskás Aréna közepén dicsőítette Istent. 

Ilyen amikor az Istentől kapott talentumot valaki arra is használja, hogy dicsőítsen és hálát adjon: Molnár Ferenc Caramel az Ez az a nap! szombati rendezevényén a Puskás Aréna közepén énekelte el a „Mely igen jó az Úr Istent dícsérni” éneket. Habár a lelátók ezúttal üresen maradtak, de így is lélegzetelállító a látvány:

Caramel az elmúlt években többször is beszélt arról, hogy milyen fontos számára Isten és a hit. Tavaly a vasárnap.hu-nak nyilatkozott:

„Igen, számomra boldogság kimondani akár a színpadon is Isten nevét.Kimondom. De ett ől nem válok sebezhetővé. Éppen ellenkezőleg: védelmet kapok tőle.

A számomra kilátástalannak tűnő helyzetben Isten mutatta meg nekem a reményt. Belső békességet kaptam Istentől. Az erősített meg, hogy egy ilyen nehéz helyzetben csak egy csoda lehet az a megnyugvás, amit a lelkemben kaptam. Úgy érzem, ezek után bármi történne velem az életben, az Istenbe vetett bizonyosságomat már nem veszíteném el. Isten teljesen átformált bennem mindent.

Másképpen látom már az engem körülvevő dolgokat, történéseket. A hitem része lett, hogy rábízom magamat a Jóistenre. Bármiféle rossz dolog is történik az életemben, Isten szemével nézve már elbírható. Így felesleges dolgokba már nem fogunk beleroppanni.”

 

“Isten teljesen átformált bennem mindent” – Molnár Ferenc Caramel

Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás