2020. 03. 29.

Magyar kispapok nemes kezdeményezése – a te szándékaidért is imádkoznak!

Kedves megkeresés érkezett a 777-hez, mégpedig egyenesen a a Központi Papnevelő Intézettől. A kispapok az elmúlt hetekben sokat gondolkodtak azon, hogy hogyan tudnának a környezetük – és az emberek – szolgálatára lenni ebben a különös és nehéz időszakban – sikerült is egy remek kezdeményezést kitalálniuk. 

Elkezdtek a kispapok személyes imaszándékokat gyűjteni – neveket, célokat, sorsokat és megoldatlan problémákat – amelyekért az elkövetkező hetekben imádkozni fognak, illetve a szentmiséiken megemlékezhetnek. (Nyilvánvaló nem ők mutatják be a szentmisét, hiszen kispapokról van szó.)

Hogy mekkora igény van erre, azt jól mutatja, hogy alig néhány nap alatt kétszáz (!) imaszándék gyűlt össze, amelyekért a fiatal kispapok az elkövetkező időszakban imádkoznak, szívükön viselik. Nagyszerű kezdeményezés ez, amelynek örömmel adunk teret – főleg azért, mert van egy hasonló nagy álmunk nekünk is, amelyet reményeink szerint hamarosan el tudunk indítani. 

Kedves Olvasóink, bárotítuk titeket arra, hogy osszátok meg a kispapokkal, hogy miért kéritek imáitokat! Nincs más tennivalód, mint ide kattintani, és leírni kérésedet. 

 

Lelkiség
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás