Tízezren a 777-ért kampány
Blog, Tanúságtétel

Van élet a bántalmazás után! – olvasónk levele

Névtelenséget kérő olvasónk megrázó levélben vall bántalmazásról, és Isten gyógyító szeretetéről.

Gyermekként még elhittem, hogy Isten szeret engem, de hosszú út vezetett addig, míg felnőttként újra el tudtam hinni. Vannak dolgok, amikről nem szívesen beszélünk a világban vagy amiről épp nem akarunk, mert az milyen kényes és kínos. Én most merészkedek megtörni a csendet. Saját történetem egy utazással kezdődött. Azt mondják, egy utazásról sosem térsz vissza ugyanúgy: aznap volt gyermekkorom utolsó napja, hazatérve már felnőtt voltam, nem tudtam többé játszani, csak álltam a parkban és néztem a többi gyermeket, amint sikítozva, nevetve játszanak… Hogy mi történt velem? Ez az a rész, amiről nem szívesen beszélünk, még a médián keresztül is alig, alig jut el hozzánk egy egy ilyen rémsztori, amiről jobb feltételezni, hogy nem a valóság… Pedig, mennyire, hogy az: apám éveken keresztül szexuálisan bántalmazott!

Soha senkihez sem tudtam fordulni, és ahogy nőttem, Istentől is úgy távolodtam. Nem vádoltam Őt a történtekért, de már nem hittem, hogy szeret és nem hittem, hogy segíthet. Rengeteg szomorú év telt el, álmatlan éjjelek, értelmetlen nappalok – de most itt vagyok! Húszévesen, egyetemen, nem őrültem bele, nem lettem öngyilkos, és azt tudom mondani, hogy Isten megőrzőtt az Ő szeretetében! Sosem hagyott egyedül, és mindig olyan barátokat, társakat küldött, akik által szerethet és vezethet. A gyógyulás útja fájdalmas, de megéri, Istennel mindig megéri! És tovább akarom adni az örömhírt: van Élet a Bántalmazás után!

Most hozzád szólok, aki hasonló szörnyűségeken mentél/mész keresztül: Isten nem felejtett el!

Ő szeret Téged, és nem akarta, hogy mindez megtörténjen, de ha engeded, Ő megszabadít és meggyógyít, mert igenis meg akar szabadítani a fájdalomtól, a félelemtől, a bűntudattól, a szégyentől, és meg akarja gyógyítani a Te sebeidet! Az Úr maga jön, hogy bosszút álljon azokon, akik ezt tették veled, mert Ő szeret Téged! Ő a szeretetre teremtett Téged és az erő Lelkét adta Neked! Ne add fel, fordulj Hozzá, hisz Ő a megfáradtakat tárt karokkal várja! Ő közel van Hozzád, Hozzád, akinek össze van törve a szíve, az egész élete és nem látod már a kiutat… De Ő azt mondja: Én vagyok az Út, az Igazság, Én vagyok az Élet! Ő valóságos, élő Isten, aki szeret Téged, bármit is tettek veled és azt akarja, hogy te is élj, boldogan, békével a bensődben! Ő békét akar adni neked, és tudnod kell, hogy Te a Szentlélek tempoma vagy!

És Ő úgy űzi ki belőled a fájdalmat, ahogy annak idején a kereskedőket a templomból, mert drága vagy az Ő szemében és becses vagy! Betölti az ürességet a szívedben és visszaadja a koronát, és minden kincsedet, amit erőszakkal elvettek Tőled!

Ahogy az elveszett bárány után a pásztor, úgy indul, hogy Téged megkeressen és hazavigyen, ahol nyugodt lehetsz és biztonságban vagy! Ne félj, mert Ő Veled van és nagyon szeret, Szívébe írta neved, tenyerén hordoz Téged, mert szeret Téged! Ő veled lesz a világ végézetéig és rengeteg titkot akar Rád bízni! Terve van Veled, és Ő jóvá tudja tenni a történteket!

Ne feledd, Te a Szeretetre lettél teremtve! Légy erős, és bizz az Úrban! 

És Te, aki csak a tévében láttál hasonló történetet, ne légy közömbös, az Úr felszólít, hogy harcolj a tieidért! Szükség van a szemeidre, hogy észrevedd, ki az akinek szüksége van Isten szeretetére; a kezeidre, hogy öleléseket adj; a szádra, hogy vígasztaló és bátorító szavakat mondj; a füleidre, hogy meghallgass; és a lábaidra, hogy felkeresd azokat, akiket senki sem keresne meg! Isten általad szeret! Szeress, hogy mások is szerethessenek!

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a
116-123
ingyenes lelki elsősegély számot!

1 Komment

  • Válasz Zsanett 2020. 02. 06. 06:42

    Isten áldjon!