Tízezren a 777-ért kampány
Hírek

“Új idő kezdődik” – megkeresztelkedett a Liverpool csatára – VIDEÓ!

Százezrek látták azt a felvételt, amelyen Roberto Firmino, a Liverpool csatára megkeresztelkedik.

Megkeresztelkedett Roberto Firmino, a Liverpool labdarúgója: a brazil támadó örömmel tette közzé a hírt az Instagramon, a videót alig pár óra alatt majdnem egymillióan nézték meg. Keresztapja nem más, mint csapattársa, Allison Becker lett, aki zokogva élte át a megható pillanatot. Firmino az alábbi üzenettel osztotta meg életének új fejezetét:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te dei meus fracassos e as vitórias te darei também 🙌🏻 Meu maior título é o Teu Amor Jesus! Portanto, se alguém está em Cristo, é nova criação. As coisas antigas já passaram; eis que surgiram coisas novas”! Novo tempo 🙏🏻❤️😁

hirdetés

Roberto Firmino (@roberto_firmino) által megosztott bejegyzés,

Érdekesség, hogy a Liverpool – amely veretlenül vezeti az angol bajnokságot – menedzsere, Jürgen Klopp is mélyen hívő:

“Egy nap Isten megítél, és engem csak ez érdekel” – Jürgen Klopp

1 Komment

  • Válasz Németh Rezső 2020. 01. 17. 21:35

    Az ilyen videók tovább gyengítik az igazi , a Római Katolikus Egyházat. Nem azért igazi mert helyes gyakorlatot visz , magam is lutheránus hitű vagyok. Hanem mert nem egyformán gondolkodók filozófiai egyesülete club, hanem egy teokratikus moarchia ami Izrael is volt, aminek egyedüli jogfolytonos örököse. Isten népe. Amúgy a keresztséget nem teszem hanem velem teszi valaki. Nem megkeresztelkedett , hanem megkeresztelték. Ezért evangéliumibb a gyermekkeresztség . A kegyelem nem szerezhető meg, csak megkapható!