2019. 12. 09.

Imaestet tartanak az Új Teremtés Konferencia szervezői adventkor a Rézkígyó Kávézóban!

Holnapután, azaz szerdán 17 órai kezdettel imaestet tartanak az Új Teremtés Konferencia házigazdái, melyre várnak minden kedves érdeklődőt sok szeretettel, a belépés ingyenes! A szervezők közleményét változtatás nélkül közöljük! 

Miről szól majd az Új Teremtés Konferencia? 

Miért érdemes eljönni jövő tavasszal, azon kívül, hogy egyedülálló összetételű előadó csapat tisztel meg bennünket jelenlétével? Ennyi különböző irányból, felekezettől még nem voltak jelen egy hasonló konferencián! 

 1. Nem ökumenikus masszát szeretnénk látni.

 Mi egyedül Jézust szeretnénk látni. 

A cél, hogy legyünk akár katolikusok, akár protestánsok, akár messiási zsidók, nekünk a lényeg egy: Jézus. És eljött az idő, amikor végre már nem a különbözőségekre akarjuk helyezni a hangsúlyt! A közös pont: Jézus. És mi, Jézus Krisztus egyháza együtt készülünk a menyegzőre, együtt alkotjuk a csodálatos menyasszonyt, akit az Úr szenvedélyesen szeret! 

2. Nem szeretnénk senkit egy másik vagy a saját felekezete, gyülekezete ellen fordítani, nem szeretnénk alternatív felekezetet vagy gyülekezetet kínálni.

Mindannyian együtt, Jézusban szeretnénk lenni. 

hirdetés

Vessük le az akaratunkat. Álljunk be a helyükre, mint a testben a kéz, a szem, a fül vagy a láb. Engedjük át az irányítást Jézusnak. Ne lógjunk ki, ne akarjunk jobbak lenni, jobban tudni vagy egyedül irányítani. Fogjuk meg egymás kezét és szeressük, támogassuk egymást úgy, ahogyan még soha, olyan szeretettel, amilyet a gonosz még csak fel sem tud fogni, nemhogy ellene tenni. 

3. Nem szeretnénk semmit újra definiálni, nem szeretnénk semmit máshogyan vagy jobban tudni. 

Egyedül Jézust szeretnénk megmutatni.

Figyeljünk Jézusra, engedjük, hogy a Szentlélek irányítson, ne ember vezessen, ne ember menjen előttünk. Az Úr vonuljon előttünk, és egyedül Ő vezessen. Ne fogalmakon vitatkozunk, ne szétválasszunk, ne hasznot keressünk. Mindannyian Jézusra fókuszáljunk, éljük meg az Evangéliumot, éljük meg a Szentírásban Jézus szavait! 

4. Nem csak konferenciákon, közösségi alkalmakon szeretnénk Jézus irányítása alatt élni.

Jézus tanítványai akarunk lenni. 

Legyünk tanítványok! Éljünk úgy, ahogyan Jézus tanított, ne éljünk tovább kettős életet. Ne csak konferenciákon, közösségi eseményeken legyünk átszellemülve, hanem onnan kijőve az utcákon, a tereken is zengedezzük a bölcsesség szavát! Éljünk Jézusban minden nap, éljünk tanítványokként, ismerjük fel valójában ez mit is jelent és tegyünk másokat is részévé ennek a csodának! Tegyünk tanítvánnyá minden nemzetet! 

Azoknak, akik még többet szeretnének megtudni a konferenciáról, szívesen részt vennének közös imán és dicsőítésen, szeretettel ajánljuk az Új Teremtés Konferencia Imaestet 2019. december 11-én 1700 órai kezdettel a Rézkígyó Kávéházban! 

Cím: Rézkígyó Coffee House, Budapest, VI. Paulay Ede u. 15.  

Az Imaest programja   

17.00 Köszöntő 
17.05 – 18.00Előadás“Az újjá teremtett tanítvány”  – előadó: Orbán Béla messiási rabbi, Sofár Jeshua HaMassiah-ban hívő zsidók közössége  
18.00 – 18.30 Dicsőítés 
Sülysápi Imádság Háza Szolgálók  
18.30 – 19.15Előadás“Új a Teremtésben”  – előadó: Orbán Béla
19.15 – 20.00Beszélgetés az Új Teremtés Konferencia szellemiségéről, közös ima 
20.00-21.30. Dicsőítés 
Sülysápi Imádság Háza Szolgálók 

A belépés és a részvétel ingyenes.

Támogatott tartalom!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás