2019. 11. 15.

A Papp élőben válaszol – Papp Miklós a 777 OFFLINE következő vendége!

Egészen különleges 777 OFFLINE eseményt szervezünk november 27-én, szerdán a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermébe: Papp Miklós ezúttal élőben válaszol a kérdésekre – emellett pedig bemutatjuk az aznap megjelenő könyvet is!

“A Papp élőben válaszol”, azaz Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa lesz a 777 OFFLINE következő vendége! Az esemény egyben könyvbemutató is, hiszen több hónapos előkészület után jelenik meg a Papp válaszol című könyv, amely a 777 történetének első saját kiadású kötete lesz.

Papp Miklós morálteológus, tanszékvezető a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán, több könyv szerzője. Három gyermek büszke édesapja, aki megközelíthetősége és gyakorlatias válaszai miatt nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében (is). 2018 novemberében indult el a Papp válaszol rovatunk, amelyben hetente három olvasói kérdésre válaszol, rendkívül alaposan és komolyan véve a felvetéseket. 

hirdetés

A november 27-i, szerdai beszélgetés nagy részében ti kérdezhettek, tabuk nélkül – semmilyen témabeli megkötés nem lesz. Várhatóan szóba fog kerülni többek között a szexualitás, a párkapcsolat – házasság, az önismeret, illetve az egyház tanítása. 

Az esemény ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelynek kezdetéről a Facebook-eseménynél fogunk beszámolni!  A beszélgetés szünetében és az OFFLINE után a könyv megvásárlása mellett dedikáltatásra is lesz lehetőség!

Papp Miklós  már korábban is volt a 777 OFFLINE vendége. A teltházas esemény beszélgetését 14 ezren nézték vissza a Youtube-on:

 

777 OFFLINE A Papp válaszol!
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás