2019. 11. 11.

A Papp válaszol – már könyvben is!

Örömmel jelentjük be, hogy heteken belül megjelenik a 777 első saját kiadású könyve: A Papp válaszol kötetben Papp Miklós görögkatolikus pap mély, emberséges és elgondolkodtató írásait adjuk közre!

A Papp válaszol rovatot tavaly novemberben indítottuk el: az volt a célunk, hogy a titeket érdeklő kérdésekre részletes, hasznos és mély válaszokat kaphassatok egy arra szakavatott embertől. Papp Miklós görögkatolikus pap és családapa remek választás lett: a kezdetektől fogva nagyon komolyan vette az új kihívást, minden kérdésre alapos választ írt, így nagyon hamar rendkívül népszerű lett a sorozat, a nyári szünetet követően is egyértelmű volt, hogy folytatni szeretnénk a közösen megkezdett szolgálatot.

hirdetés

Az egyéves születésnapot különleges módon ünnepeljük meg: Papp Miklós válaszait könyv formájában is megjelentetjük! Hónapokig tartó előkészületek kezdődtek meg a nyár elején, amelyekbe izgatottan vetettük bele magunkat, hiszen korábban még nem jelent meg saját gondozásunkban kiadványunk. A grafikától kezdve a kéziratok megszerkesztésén át egészen az iromány nyomdába küldéséig rengeteget dolgoztunk azért, hogy egy igazán klassz végeredmény legyen!

Napokon belül elindul a könyv előrendelése és már novemberben meg is jelenik – így hamarosan újabb információkat fogunk megosztani! Javában dolgozunk azon, hogy ne csak az interneten, hanem könyvesboltokban is hozzá lehessen jutni a “Papp válaszolhoz”!

Köszönjük, hogy ennyire szeretitek és olvassátok Miklós atya válaszait, a ti lelkesedésetek alapozta meg a mi bátor lépésünket is! 

 

A Papp válaszol!
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás