2019. 09. 10.

Öt ok, hogy miért jó buli előtt imaestre menni

Voltál már korábban buliban? Biztosan. Voltál már imaesten? Reméljük, igen. De vajon voltál-e már buli előtt imaesten? Ha az utolsó kérdésre „nem” a válaszod, akkor ne szomorkodj, mert mi sem. Viszont itt a lehetőség, hogy szeptember 14-én, szombaton este 19 órától mindkettőt megtapasztald.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, szeptember 14-én este hosszú idő után hirdetünk újra közös bulit a ShoeShine csapatával. Azonban nem csak e miatt lesz különleges ez az este hanem, hogy előtte szintén velük közösen invitálunk, a 777 történetének első dicsőítő alkalmára. Ha még nem döntöttél, hogy ott leszel-e, akkor összeszedtünk öt okot, hogy miért jó buli előtt imaestre menni.

  1. Szép ruha, tiszta lélek

Ha buliba mész, biztos szeretsz szépen felöltözni, a lányok ilyenkor különösen is figyelnek a sminkjükre, vagy éppen a hajukra, de fiúként is fontos, hogy jól állnak-e a hajszálak, vagy éppen a ruhánk. Viszont miért ne áldozhatnánk kicsit lelkünkre is, hogy a bensőnk is ünnepi díszbe öltözzön.

  1. Mert a zene az kell…

A Valahol Európában c. musicalből ismert „A zene az kell…” refrénű dal óta biztosan tudjuk, hogy bizony a zene az kell, legyen szó egy buliról, vagy dicsőítő imaestről. Szereted a dicsőítő dalokat? Vagy még soha nem hallottál ilyen keresztény dalokat? Mindkét esetben imaestünkön a helyed. Aztán a bulin is folytatjuk, mert a zene ott is kell…

hirdetés
  1. Találkozz más felekezetekkel!

Nagy örömünkre szolgál, hogy dicsőítő imaestünket nem csupán egy felekezetnek hirdethetjük meg, hanem bárkinek, aki érdeklődik a keresztény hit iránt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a dicsőítő dalok között rövid elmélkedéseket fog tartani jezsuita szerzetes, római katolikus pap, református és evangélikus lelkész, valamint baptista lelkipásztor is. Szóval itt egy rendkívüli alkalom, ahol nem csak saját felekezeted fiataljaival találkozhatsz, hanem másokéval is, így rájöhetsz, hogy ők is milyen jófejek.

  1. „Imaest a magyar fiatalokért”

Imádkozni természetesen bármikor és bármiért vagy bárkikért lehet. Viszont annak mindig nagy ereje van, ha egy közösség egyszerre, egy közös célért imádkozik. Imaestünket ezúttal a magyar fiatalokért ajánljuk fel. Gyere el, ha te is szívesen fohászkodnál azért, hogy minél többen találjanak rá hazánkban Isten szeretetére!

  1. Ilyen még nem volt

Ahogy a bevezetőben már írtuk, a 777 történetének első dicsőítő alkalmát szervezzük a ShoeShine csapatával közösen. Tehát igazából még mi sem tudjuk pontosan, hogy mire is számítsunk. Ha van kedved velünk belevágni egy új kalandba, akkor szintén ott a helyed. Egy dologban viszont biztosak vagyunk: a dicsőtő imaest során nem csak velünk, hanem elsősorban Istennel találkozhatsz.

Találkozzunk tehát szombaton, szeptember 14-én, este 19 órától a Szilágyi Dezső téri református templomban, utána pedig a Heaven’s Garden bulisorozat folytatásaként a templomtól alig pár percre található Trip hajón!

Pontokba szedve
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás