2019. 09. 03.

Dicsőítő imaestet szervezünk!

Örömmel jelentjük be, hogy szeptember 14-én, szombaton este 19 órától a ShoeShine csapatával közösen dicsőítő imaestet szervezünk a magyar fiatalokért: négy felekezet képviselője fog rövid elmélkedést tartani a Szilágyi Dezső téri református templomban!

“Imaest a magyar fiatalokért” címmel szervezzük meg a 777 történetének első dicsőítő alkalmát – a ShoeShine csapatával közösen. Az alkalom ötletét az adta, hogy szeptember 14-én, szombaton este hosszú idő után hirdetünk újra közös bulit, és számunkra kiemelten fontos volt, hogy valóban lelki élményben is részesüljetek. (Természetesen az imaestre azokat is szeretettel várjuk, akik nem szeretnének utána bulizni.)

Így tehát elkezdtünk szervezkedni, és nagy örömmel jelenthetjük be, hogy jövő szombaton 19 órától a Szilágyi Dezső téri református templomban egy különleges ökumenikus imaestet tartunk, amelyre nagyon rég volt példa Magyarországon: zenekarral, és négy felekezet képviselőivel fogunk imádkozni a magyar fiatalokért, a vágyaik beteljesüléséért, és hitben lévő megmaradásukért. 

hirdetés

Az imaesten a csendes pillanatok és a dicsőítő dalok mellett rövid elmélkedést fog tartani:

Bellovics Gábor – római katolikus pap, jezsuita szerzetes

Bese Gergő  – római katolikus pap, a 777 csapatának tagja

Illés Dávid – református lelkész

Grendorf Péter – evangélikus lelkész

Márkus Tamás – református lelkész

Révész Lajos – baptista lelkipásztor

Nagyon hálásak vagyunk a papoknak/lelkészeknek, hogy azonnal igent mondtak a megkeresésünkre, és hogy örömmel imádkoznak velünk – értünk. 

Találkozzunk tehát jövő szombaton, szeptember 14-én, este 19 órától a Szilágyi Dezső téri református templomban, utána pedig a Heaven’s Garden bulisorozat folytatásaként a templomtól alig pár percre található Trip hajón!

 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás