2019. 09. 10.

Így is lehet – felemelő reklámot készített a Telekom!

Elgondolkodtató, és rendkívül pozitív üzenetű reklámot futtat a Telekom: a távközlési és telekommunikációs társaság a család és az összetartozás fontosságát hangsúlyozza – persze a saját maga oldaláról.

Manapság, amikor már egyesek szerint a gyermekvállalás környezetszennyező tevékenység (!), bátor lépésnek számít, ha egy multi úgy dönt, hogy a legkisebb közösséget, azaz a családot támogatja. A reklám nem titkolja a nehézségét a gyermekvállalásnak, de az üzenet egyértelmű: együtt minden akadályt le lehet győzni!

hirdetés

Egy édesanyát – és aggódását – állítja a  középpontba a kisfilm, aki hosszú idő után tér vissza dolgozni. A reménytelennek tűnő helyzetben felteszi a kérdést: “Hogyan fogja tudni összetartani a családot?” A válasz pedig felemelő:

Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz F. Mónika 2019. 09. 10. 16:26

    Miért kell reklámot csinálni ennek a szemét cégnek ??? akik képesek voltak szerződést bontani Ákossal, csak mert az mondta amit már 30 éve, ami a konzervatív szemléletéből és Istenhitéből fakad….
    Ezek a szaremberek ha a Családot reklámozzák az csak a profitmaximalizálás miatt van, két hét múlva a melegek örökbefogadása mellett állnak majd ki ….