2019. 08. 13.

Rendkívüli találkozás egy “Földön kívülivel”

Egy gondolatkísérlet rendhagyó eredménye ez blog, mely egy különleges találkozásról szól. Valakivel, akinek az “országa nem a mi országunkból való, akinek a világa nem a mi világunkból való”. Földön kívüli, mégsem földönkívüli.

Felfedeztem, hogy nem vagyunk egyedül a Világegyetemben!

Nem zártam ki, hogy bizonyos konfliktusok keletkezhetnek ebből a találkozásból, legfőképpen abban a tekintetben, hogy hogy fogja ez befolyásolni a továbbiakat. Követel e tőlem valamit illetve tesz e valami visszafordíthatatlant.

Minden félelmem valóra vált ezzel kapcsolatban. Megváltoztathatatlan fordualatot vett minden addigi életvitelem, szokásom, hobbim, életfilozófiám. A szememmel is tett valamit, mert teljesen másképp nézek magamra.

hirdetés

Szokatlan viselkedesem már másoknak is fetűnt. Nem tudom elrejteni. Van aki kiváncsian kérdez, de a legtöbben nem mernek, pedig a földönkívüli(ek) sokkal fejlettebb és sok előnye származna belőle az emberiségnek. Felismerhetnék, hogy igazán együttműködőek, ismeretükkel sok földi, természettudományi, egészségügyi probléma megoldódhatna. Mégis attól tartok, hogy ezeknek az élőnyöknek a nagyobb részét csak egy szűkebb társadalmi réteg arathatja csak le. Persze a felismerésen kívül egyéb kapcsolatnak is ki kellene alakulnia.

“Elképzelhető, hogy bár nagy horderejű lenne a Földön kívüliek felfedezése, mégsem okozna jelentős változást az emberiség számára. Ide sorolható az a helyzet is, ha a pozitív hatások mellett nagyságrendileg ugyanannyi negatív is jelentkezik, és ezek közel kiegyenlítik egymást. Az is elképzelhető, hogy a felfedezést követően – miután jobban megismerik az emberiséget – az idegenek már nem tartanák szükségesnek, hogy további információval szolgáljanak magukról vagy tudásukról – és a kapcsolat egyre kevésbé járna érezhető következményekkel.” – írja egy tanulmány.

Az én tapasztalatom azonban más színben tünteti fel őket.

Igaz, hogy vannak negatív hatások is, de a pozitív mellett eltörpülnek és végső soron csak előnyöket tudok felsorolni. Azt is megértettem ebből a találkozásból, hogy igencsak szükségesnek tartják a további információ küldést, hogy végre megértsük az igazi céljaikat velünk kapcsolatban.

Néhányan annak a felismerésnek adnak hangot, hogy inkább kerüljük az idegenekkel való érintkezést, mert inkább ártalmas lehet, mint hasznos. Ártalmas??? Hát minden más eszembe jutott már, de ezt soha nem mondanám.

Igaz ugyan, hogy egy általunk ismert és használt erkölcsi szabályrendszernél “magasabb szintű” rendszer alapján élnek, de tőlünk mint gyorsan fejlődő civilizációtól nem féltenék az értékeiket, erőforrásaikat, idővel saját magukat se. Sőt örömmel megosztanák.

Az is elképzelhető ugyan, hogy mivel a “galaktikus etikett” szabályaival ütközik a mi földi erkölcsi szintünk és életmódunk, természetesen módjukban állna emiatt elpusztítani bennünket, de nem feltétlenül ez a céljuk. Inkább azt mondanám, hogy kapcsolatba akarnak lépni és alig várják hogy dekódoljuk az üzeneteiket, amik békés szándékúak.

Azt remélem, hogy minél több “ember-földönkívüli” találkozás történik a jövőben. Erre az esetre készülve már praktikus tanácsokat is összeállítottak a szakemberek több száz oldalnyi terjedelemben. Hadd idézzek belőle az egyik prominens képviselőjétől. Olvasásra ajánlom az egész könyvet.

„Az én országom nem ebből a világból való.” (Jn 18.36)

„…ti ebből a világból valók vagytok, én nem ebből a világból való vagyok.” (Jn 8.23)

Petrikné Sáfrány Judit

Blog
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás