2019. 07. 21.

#imatipp – Ima a csöndben

Hányszor jártál úgy, este lefekvéskor, hogy rádöbbentél, nem is töltöttél még igazi minőségi időt Istennel? Akkor pedig már fáradt voltál és inkább bevackoltad magad az ágyba és egy gyors fohász vagy hálaadás után már aludtál is. Ha előfordult már párszor, akkor ez az imatipp ma reggel most neked szól.

Hajnalban, vagy reggel a kávé mellett többnyire még nincs nagy nyüzsgés, nem hallatszik be az utcáról nagy forgalom, nem kiabál még a szomszéd, csak a madarak csicseregnek. Ez is egy ideális időpont lehet egy kis minőségi időtöltésre a Mennyei Atyával. Ha szeretnéd, akár ezzel a rövid imával is kezdheted:

Mennyei Atyám! Köszönöm a mai napot, amit veled kezdhetek el. Hálás vagyok, hogy gondot viselsz a mai teendőimre, a szükségleteimre, velem járod az útjaimat. Légy mellettem a kihívásokban, a döntésekben és az apró örömökben is. Szeretném, ha újra és újra megmosolyogtatnál és az Öröm Lelkét küldenéd el nekem. Ámen

#imatipp
hirdetés

1 Komment

  • Válasz varga zoltán 2023. 12. 30. 11:06

    horváth hédiért kérek imát!!masodik hete mély altatásban van!!sziv– vérnyomás ébredjen fel !és semmi komplikacio ne legyen!