2019. 06. 15.

Ezért nem fogom soha támogatni az UNICEF-et

… de legalábbis addig biztosan nem, amíg az UNICEF aktív támogatója az UNESCO rendkívül ellentmondásos és megbotránkoztató „Átfogó Szexuális Nevelés” (CSE) programjának.

Ha valóban a gyerekek érdekét tartaná szem előtt a WHO, valamennyi ENSZ-tagállam és az UNICEF más támogatói, akkor haladéktalanul megszüntetnék az UNICEF finanszírozását addig, amíg az UNICEF visszavonja és megszünteti az UNESCO nemzetközi Átfogó Szexuális Nevelési Programjának társfinanszírozását és támogatását, amelynek iránymutatásai a gyermekek szexualizációját és az abortusz propagálását szolgálják.

kép: meltosag.hu

hirdetés

 

Ha adományainkkal egy jobb világot szeretnénk építeni, akkor fontoljuk meg az UNICEF részére szánt pénz átirányítását hiteles, valóban a gyermekért dolgozó szervezeteknek.

Aki aláírásával szeretné kifejezni tiltakozását az UNICEF és az UNESCO Átfogó Szexuális Nevelési Programja (Comprehensive Sexual Education) ellen, az megteheti itt.

További részletes információ itt.

 

Boros Annamária

 

Vélemény
hirdetés

6 hozzászólás

  • Válasz Destephano 2019. 06. 17. 06:57

    A gender propagalasaval nem ertek egyet, de valamilyen szexualis neveles igenis kell. Sok fiatal nem tudja, hogyan viselkedjen egy randin, mi illo es illetlen beszed. Ugy mennek bele szexualis kapcsolatba, hogy nincsenek felvilagositva, 16-18 evesen a szerencsen mulik egy nem kivant terhesseg bekovetkezte. Se a szulo, se az iskola nem beszel veluk errol, igy a minta szamukra a porno, ami remes karokat okoz. Hany olyan gyakorikerdes van, hogy csoktol lehet-e valaki terhes. Az egyhaz meg letudja azzal, hogy ez bun, ne csinald. Ez a megmondas max 10%-ot tart vissza. Notlen pap szajabol meg hiteltelen is.

  • Válasz Tóth Gergely 2019. 06. 17. 16:51

    Tisztelt Szerkesztőség!

    FAKE-NEWS: https://777blog.hu/2019/06/15/ezert-nem-fogom-soha-tamogatni-az-unicef-et/

    A kirakott zanzásított szöveg rengeteg tév-fordítást és környezetéből kiragadott hazug állítást tartalmaz, klasszikus Fake-news!
    Amennyiben tudnak angolul kérem mindenképpen ellenőrizzék az eredeti anyagokat (https://unesdoc.unesco.org/ark:/48223/pf0000260770) a megadott oldalszámokon.

    Most csak egy példa, a többi esetében is egyértelmű a kép eredeti szerzőjének botránykeltő szándéka:
    Magyar szövegben: (p.71)
    5-8 éveseknek: … továbbá ismerje meg a különböző szexuális viselkedésformákat, demonstrációval egybekötve…”
    Angol szöveg: (még csak hasonló sincs a megadott helyen, de talán erre gondolt a ferdítő)
    Learning objectives (5-8 years)

    Key idea: People can show love for other people through touching and intimacy
    ~ fordítás: Kulcs-gondolat: Az emberek képesek kimutatni más emberek iránt érzett szeretetüket érintésen és intimitáson keresztül
    Learners will be able to:
    ~ A tanulók képesek lesznek arra, hogy:
    ▶ state that people show love and care for other people in different ways, including kissing, hugging, touching, and sometimes through sexual behaviours (knowledge).
    ~ kimondják, hogy az emberek a szeretetet és a törődést más emberek irányába különbözőképpen tudják kimutatni, beleértve a csókot, ölelést, érintést, és néha szexuális viselkedésen keresztül (tudás). <- azaz tudás elem megszerzése, és nem "skill", azaz jártasság (!)

    Key idea: Children should understand what is and what is not appropriate touching
    ~ fordítás: Kulcs-gondolat: Gyerekeknek meg kellene érteni, hogy mi igen és mi nem "megfelelő" érintés.
    Learners will be able to:
    ~ A tanulók képesek lesznek arra, hogy:
    ▶ define ‘good touch’ and ‘bad touch’ (knowledge);
    ~ meghatározni mi a 'jó érintés' és mi a 'rossz érintés' (tudás) <- azaz tudás elem megszerzése, és nem "skill", azaz jártasság (!)

    ▶ recognize that there are some ways of touching children that are bad (attitudinal);
    ~ felismerjék hogy van néhány olyan olyan módja a gyermekek érintésének ami rossz (attitűdbeli) <- azaz beállítódás elérése a gyerekeknél

    ▶ demonstrate what to do if someone is touching them in a bad way (skill).
    ~ demonstrálni, hogy mit kell tenni, ha valaki megérinti őket "rossz" módon (jártasság) <- magyarul: hogy meneküljön el és mondja el, ha valaki fogdossa!

    Természetesen azt látni kell, hogy az anyag eredeti szellemiségében nem 'konzervatív', de ennyire súlyos, buta, hazug és káros uszítást nem érdemel, és pláne nem keresztényi!
    Határozottan kérem az írás levételét és kiigazítását!

    Mindenképpen kiigazítást kérve:
    Tóth Gergely

    • Válasz Alma 2019. 06. 23. 12:45

      Ellenoriztem a “fake news”-t.

      Pelda:
      p.50.
      “3.1 The Social Construction of Gender and Gender Norms Learning objectives (5-8 years)Key idea: It is important to understand the difference between biological sex and gender …”

      “Koszonjuk”, nem kerjuk!

      Az ENSZ-et bedaralta a George S. nevevel femjelzett hatterhatalom. Az ENSZ szervezeteit megszalltak a CEU-tipusu keltetokben kikepzett aktivistak.
      A betegseg definiciojat atirjak tarsadalmi-normalitassa (WHO). A gyermekeinket a tobbi szervezet iranyelvei utjan probaljak atnevelni. Beerett a gyumolcs: a “szornyeteg” megmutatja igazi arcat.

      A gender-elmelet egy beteg ideologia, sulyosan beteg emberkrol.

    • Válasz Márton Katalin 2019. 06. 23. 13:56

      A tankönyv képei magukért beszének, nincs helye vitának!!! Ez a leggonoszabb dolog – gyerekeket romlásba taszítani, szexfüggővé tenni -, amit valaha tett az ember alatti ember! A másik legnagyobb gonoszság a magzatok vlágméretű kiirtása!!!!! :(((((((((((

  • Válasz Topsy 2019. 06. 17. 16:52

    Ez a gyermekek megrontásáról szól, nem a felvilágosításukról!

  • Válasz Murvainé 2021. 05. 26. 04:31

    A szülők feladata a szexuális felvilágosítás de nem pornó oldalak nézegetésével.Az még felnőtteknek is káros. A gyerek kérdez és a korának megfelelő válaszok segítenek.A baj ott kezdődik hogy ritkán mondja egy gyerek hogy anya ülj le és beszélgessünk.