2019. 06. 06.

Békességért imádkozik Csaba testvér a magyarokat ért támadás után

Botrányos jelenetek történtek ma az úzvölgyi első világháborús katonatemetőben, ahol szélsőséges románok a magyarokra – és a román csendőrökre – támadtak. Az incidens kapcsán megszólalt Csaba testvér is, aki szerint a magyarokat nem tisztelő román ember rombolója a hazájának.

“Ferenc pápa biztatására kérjük a Szűzanyát segítsen összevarrni a szétszakadozó jövőt!! Az a román ember ki nem tiszteli, szereti a vele együtt élő magyar embert, annak a javait, felmenőit, temetőit, az nem jó keresztény, nem jó román ember, hosszútávon nem építője, hanem rombolója ennek az országnak!! Nagyon fontos lenne, hogy ezt az igazságot felismerje a mindenkori állami hatóság és megvédje az állampolgárait, legyenek azok bármilyen nemzeti, felekezeti kisebbség tagjai!!

hirdetés

Imádkozzunk Ferenc pápa lelkületével az áldott békéért, azért, hogy az erőszakot a bölcs párbeszéd váltsa fel, hogy egymást és egymás halottait tiszteljük, békés szeretettel keressük azt a jövőt, mely teremtő Isten színe elé vezethet bennünket, mindannyiunkat, románokat, magyarokat egyaránt!

Békességért imádkozva, Csaba t.”

Fotó: MTI

Egyéb
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Kertész Pál 2019. 06. 07. 06:19

    Krisztust is gyalázták a gonoszok, mielőtt megölték. Tehették, mert a JOG kiszolgáltatta nekik ŐT! AKI pedig az ” IGAZSÁG ” nevében ítélkezett és jogot szolgáltatott, AZ kérdezte, hogy ” ugyan mi az igazság ?! ” Nekünk csak annyi adatott, hogy ” MI ATYÁNK! SZABADÍTS MEG A GONOSZTÓL! ” ??!! De hiszen a ” farkasok közé küldött bárányok ” -nak is van annyi ösztönös ” állati ” élniakarásuk, hogy szorosan összecsoportosulnak farral kifelé, így védve magukat passzívan. Zárjunk mi is szorosan össze, és mutassuk meg, hogy a mi benső lényegünkhöz a gonosz
    triumfáló gyűlölködőknek nincsen hozzáférésük, bármennyire is akarnak mindent és minket is URALNI!
    BÜSZKE, BÁTOR MAGYAROK VAGYUNK, ÉS MAGYAROK IS MARADUNK, HA MEG TUDUNK MARADNI A KÍNZÓINK
    ALJAS GYŰLÖLKÖDÉSE ELLENÉRE, EGYMÁSSAL ÖSSZEFOGVA!