2019. 05. 29.

Bibliaolvasás a 777-tel

A májusi imaalkalmunkon néhányan megfogalmaztuk, milyen jó lenne egy hónapon keresztül együtt olvasni a Bibliát. Minden nap mindnyájan ugyanazt a részt olvasva elmélkedhetnénk külön, de mégis együtt.

A szó szót követett és hamarosan arra jutottunk, hogy benneteket, olvasóinkat is szeretnénk meghívni egy hónap közös Bibliaolvasára. Már csak azt kellett eldöntenünk, melyik részeket olvassuk és mikor. Mivel idén júniusban lesz pünkösd, arra gondoltunk, az Apostolok Cselekedetei éppen aktuálisak lesznek, hiszen mindaz, ami abban a könyvben le van jegyezve, mind a lélekáradással kezdődött. Júniusban azonban 30 nap van, így a 28 fejezethez hozzácsatolunk majd még egy kis előzményt. 

Ha te is szeretnél csatlakozni a Bibliaolvasáshoz, nincs más tennivalód, mint kérni a felvételedet az erre a célra létrehozott Facebook-csoportunkban, melynek neve:

Bibliaolvasás a 777-tel

A csoportban minden nap megosztjuk az aktuális igeszakaszt, melyet nap közben mindnyájan elolvasunk majd. Lesznek hosszabb részek és rövidebbek is, mivel nem szeretnénk megbontani a bibliai fejezetek egységét. A csoportban lehetőségetek lesz megosztani élményeiteket is az igeolvasással kapcsolatban, hogy inspiráljátok egymást a 30 napos elhatározás megtartásában. Vigyétek hírét a kezdeményezésnek, hogy minél többen olvassuk együtt, hogyan indította útnak a Szentlélek az apostolokat! Addig pedig, amíg várjuk, hogy beköszöntsön a június, imádkozzunk azért, hogy mi is megértsük, meglássuk, hova küld, mire hív bennünket a Szentlélek a mi személyes életünkben.

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Ajánló Lelkiség
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás