2019. 05. 21.

Emberségből jeles – utcai gitározással segít a hajléktalanokon egy New York-i fiatal

A közösségi oldalak magyar felületein is szélvész sebességgel terjed az a fotó, amelyen egy New York-i fiatalember egy metróállomáson gitározik. Ebben nem lenne semmi különleges, azonban a tok előtt lévő tábla tiszteletet parancsoló és elgondolkodtató.

“Ha hajléktalan vagy, vagy segítségre van szükséged, vegyél el a tokból annyi pénzt, amennyi kell. Én csak egyszerűen szeretek gitározni.”

A 29 éves William Boyaijan két éve érkezett a világvárosba, ahol valósággal sokkolta, hogy milyen sokan alszanak az utcán. Megesett rajtuk a szíve és elhatározta hogy a maga módján segíteni fog rajtuk. William átlagosan 4-5 órát zenél naponta, nagyon gyorsan híre ment az adakozók és a rászorultak között is nemes cselekedete. Több száz dollárt dobálnak be az emberek a gitártokba, ahonnan a hajléktalanok és a szegények elvehetik a pénzt.

hirdetés

Ha a zenélés befejezésekor nem visznek el minden adományt, akkor ő maga osztja szét New York hajléktalanjai között. Ilyenkor leül velük beszélgetni, meghallgatja a történetüket, amelyekből elmondása szerint maga is gazdagszik. 

William Boyaijan tudja már hogy milyen is az igazi gazdagság!

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás