2019. 04. 24.

Ilyen erőteljesen dicsőítenek az amerikai katonák – Videó

Hatalmas lendülettel és intenzitással vetették bele magukat az éneklésbe azok az amerikai katonák, akik meglátogatták a kifejezetten számukra szervezett vasárnapi szertartást.

Újra szárnyra kapott az interneten az az öt évvel ezelőtt készült felvétel, melyet egy Merrie Pardee Baldwin nevű hölgy posztolt saját Facebook-oldalára, a következő megjegyzéssel: „Részvétel a dicsőítésben. Szeretem, hogy ennyire izgatottak lettek a férfiak ennek a dalnak az eléneklésétől, és a bajtársiasságot is.”

Később Baldwin újra posztolta a videót a Caruso Memorial Chapel oldalára, ahol plusz információkat osztott meg a nézőkkel. „Ez az egyik kedvenc indokom, arra, hogy miért jövök el havonta egyszer a Harcos Hívő  nevű szertartásokra. Szeretem látni a bajtársiasságot és azt, hogy milyen intenzitással vesznek részt a dicsőítésben. Sokkal nagyobb áldást jelentenek a számomra, mint azt tudnák!” – írta. 

A videó megtekintése után nem csodálkozunk Baldwin lelkesedésén. A felvételen a katonák a Most Illés napjait éljük című dalt éneklik teljes odaadással. 

 

Nagyvilág Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás