2019. 02. 26.

Babák titkos élete – így készül az est házigazdája az OFFLINE-ra

Az előzetes regisztrációk alapján telt ház várható a ma esti, februári OFFLINE alkalmunkon, ami azt jelenti, hogy nagyon készültök az estére. De vajon hogy várja az eseményt a beszélgetés házigazdája, Vágvölgyi Gergely, a 777 szerkesztője? Erre voltunk kíváncsiak…

Mire gondoltál először, amikor meghallottad a beszélgetés címét: “Babák titkos élete”?

A titok szó fogott meg benne, mert bár nagyon sokat tudunk a fejlődésükről, van ennek egy aspektusa, ami még mindig hatalmas rejtély számunkra, amit pedig a tudomány már tud, az a szükségesnél kevesebb emberhez jutott el. Vissza emlékeztem arra, milyen csodálatos volt az ultrahangfelvételeket nézni amikor a kislányunkat vártuk feleségemmel. Néhány percre belelátunk ebbe a titkos életbe. Fantasztikus volt!

hirdetés

Hogy készülsz az estére és mit vársz a beszélgetéstől?

A beszélgetésekre készülve mindig utánanézek a vendégek életútjának, munkásságának. Ez fontos támpontokat szokott adni. Szakmai anyagokat, interjúkat olvasok, de Bartos Lidi is nagyon sokat segít a felkészülésben. A beszélgetéstől rengeteg rácsodálkozást várok, szerintem nagyon sok olyan dolgot hallhatunk majd, amire nem is gondoltunk volna. Az élet egy csoda, s most ennek a csodának az első, a szemek elől rejtve zajló hónapjaiba nyerünk bepillantást!

Az “Apa leszek!” sorozatban már meséltél a babavárás és a szülővé válás szépségeiről, de mégis számodra mi a legszebb emlék a “baba titkos életéből”?

A legszebb emlékek közé tartozik, amikor esténként énekeltem Eszterkének, aki akkor még Reni pocakjában lakott, ő pedig erre válaszul rugdosni kezdett.

Ezek voltak az első apa-lánya programok.

De sosem felejtem el azt sem, amikor épp ultrahangon néztük őt, amikor felébredt és kortyolt néhányat a magzatvízből. Valahogy annyira átérezhetővé tette, hogy ő ugyanolyan ember, mint mi, ráadásul én vagyok az apukája… Ezek mind olyan dolgok, amiket érdemes megtapasztalni.

A februári 777 OFFLINE főbb információi:

Időpont: 2019.02.26. 19:00

Helyszín: Szent Imre Gimnázium

vendégeink:

  • Andrek Andrea, perinatális pszichológus, ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék
  • Keresztes Ilona, a Kossuth Rádió vezető szerkesztője, a Fiatalok az Élet Szolgálatában Közösség alapítója
  • Bartos Lídia Lelle, a 777 szerkesztője, az „Életbevágó” rovat felelőse, a Fiatalok az Élet Szolgálatában Közösség tagja

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet egy perc kitölteni, viszont ennek hiányában nem fogunk tudni beengedni a Szent Imre Gimnázium gyönyörű dísztermébe! Az érdeklődést látva erősen ajánljuk, hogy ne várjatok sokáig ezzel!

Az est folyamán meglepetés vendégeink is lesznek, akikről már írtunk korábban.

Ide kattints a regisztrációhoz!

A 777 OFFLINE Facebook-eseményénél további információkat is találsz!

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás