2019. 02. 24.

Meglepetés vendégekkel is találkozhatsz az OFFLINE alkalmunkon!

A keddi OFFLINE témája a “Babák titkos élete” címet viseli. Számos szervezet foglalkozik a méhen belüli élet védelmével, vagy az a körül zajló események folyamataival. Párukat meg is hívtuk, hogy egy standdal mutassák be kik is ők, és mit csinálnak. Plusz egy távolról, de valahol mégis csatlakozó meglepetés stand is lesz. De lássuk, kik is ők…

1. Fiatalok az Élet Szolgálatában

Kik vagyunk mi?
Évekkel ezelőtt születtünk, amikor még a legöregebb FÉSZek is fiatalkorúak voltak, és lassan szökkentünk szárba. Akkor egy kis csapat gimnazista voltunk, akik mindent tudni szerettek volna az életről, különösen is az élet kezdetéről. Azóta sokkal többet is tudunk, és készen állunk arra, hogy mindenki számára befogadható módon képviseljük az élet méltóságát és tiszteletét a társadalomban. Mindezt az Együtt az Életért Egyesület pártfogása alatt tesszük, melynek ifjúsági ágaként működünk.

Tevékenységeink leginkább előadásokból, kerekasztal-beszélgetések és foglalkozások szervezéséből állnak. Részt vettünk többek között a Katolikus Társadalmi Napokon, a Pure képzésben, görög katolikus családi táborban, iskolai rendezvényeken, hogy minél több embernek beszélhessünk hivatásunkról, a magzati élet védelméről. Megtalálhattok minket a Facebookon és a 777 blogon is, és jelen vagyunk az ApostolTV-ben is, hogy minél több helyen megmutathassuk, milyen csodaszép az Élet.

 

hirdetés

2. Emberi Méltóság Központ

Emberek vagyunk. Különleges szerepünk van a világban, együtt és külön-külön mindannyiunknak, akik az emberiség családjába tartozunk. Egy olyan családba, ahol különböző nyelveket beszélünk, eltérő a bőrünk színe és arcunk vonásai, különböző alapokra épül a hitünk. Vannak különbségek köztünk, de emberi mivoltunk összeköt minket: az élet továbbadása a férfi-nő kapcsolatban, a gyermekeinkről való gondoskodás és az irántuk érzett szeretet, az elesettek és idősek védelme… mind-mind olyan vonásunk, amely a világ minden pontján jellemző ránk, hiszen ettől vagyunk emberek.

Az Emberi Méltóság Központ megerősíti és képviseli ezeket az értékeket: eljuttatja a szülők hangját a döntéshozók felé, összekovácsolja a családokat és védi a védteleneket lehetőségeihez mérten.

3. Együtt az Életért Egyesület

– Ha egy nőt szeretet vesz körül, és ismeri lehetőségeit, nem mond le gyermekéről.
– Az emberi élet sérthetetlen, a fogantatástól a természetes halálig tartó folyamat. Hagyjuk, hogy az egyén akkor haljon meg, amikor elérkezett az ideje – sem előbb, sem később.
– Az emberi élet tisztelete magában foglalja a még meg nem született magzatok és társadalmunk idős és perifériára szorult tagjainak védelmét is.
– Kiemelkedően fontosnak tartjuk alternatívákat mutatni az abortuszok elkerülésére, főleg a fiataloknak. Hisszük, hogy aki szabadnak érzi magát, nem dönt magzata elpusztítása mellett.
– A család társadalmunk alapköve, mely védelmet élvez.
– Támogatjuk a természetes családtervezés alkalmazását és ellenzünk minden olyan módszert, ami az emberi életet kioltja, és – az egy férfi és egy nő közti – házasság intézményét támadja.

4. Lelki adoptálás

Mit jelent a megfogant élet lelki adoptálása?
A lelki adoptálás imádságos elköteleződés az édesanyja méhében abortusz általi halállal fenyegetett gyermek védelmében. A lelki adoptálás művébe való bekapcsolódás egy – egyedül csak Isten által ismert gyermek – lelki szüleivé tesz minket.

5. CitizenGo

A CitizenGO aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Azért dolgozunk, hogy a hatalmon lévők tiszteljék az emberi méltóságot és az egyén jogait

Szeretnéd megváltoztatni a világot? Hasonló gondolkodású emberek ezrei állnak melléd ebben!

A CitizenGO online petíciós oldalán keresztül levelet küldhetsz helyi, országos és nemzetközi döntéshozóknak vagy vállalatoknak. Hasonló gondolkodású emberek a világ minden részéről csatlakoznak hozzád az ügy érdekében.

6. VeddEgyütt

A VeddEgyütt szervezettel való együttműködés jegyében a 777 is igyekszik támogatni a magyar termelőket és a környezetünk védelmét. Éppen ezért a szervezet is kitelepül az eseményre és lehetőséged lesz kóstolni és vásárolni a termékekből. Ha pedig február 24-ig leadod a rendelésedet az alábbi linkeken keresztül, már összekészített csomag vár rád a rendezvényen: joghurt és sajt, méz, kézműves szappanok-teák, gyümölcslevek, lekvárok-szörpök, hidegen sajtolt napraforgóolaj. A vásár közösségi jutaléka, a forgalom 5%-a a 777 szerkesztőségét támogatja.

Regisztráljatok és gyertek!

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás