2018. 11. 12.

Új mérföldkő a 777 életében

November elején újabb mérföldkőhöz érkezett a 777. Nagy örömünkre, hamarosan csapatunk megkezdheti munkáját egy valódi szerkesztőségben. Végre nemcsak az online térben fogunk tudni együtt munkálkodni az oldalon és a rendezvényeinken, hanem egy irodában is.

Ennek minden izgalmát kiélvezve, túl vagyunk az első takarításon, összeszereltük az asztalokat, a falra pedig felkerült a feszület. Hatalmas álmokkal, elképzelésekkel tervezgetjük az iroda további berendezését, dekorációját és az ott töltött órákat, amikben igyekszünk majd színesíteni a 777 oldalát és programjait.

És itt jöttök Ti, az Olvasóink.

Ahhoz, hogy be tudjuk fejezni az iroda berendezését és elkezdhessük az ottani munkát, szükségünk van a támogatásotokra. Ezt kétféleképpen tehetitek meg.

hirdetés

Az egyik lehetőség, hogy anyagi támogatással járultok hozzá a berendezéshez. Ennek azért örülnénk, mert így pontosan olyan eszközöket tudnánk beszerezni, melyek elférnek az irodában, illetve hangulatossá tehetik számunkra a teret. Ezen kívül, rengeteg olyan apróságra is szükségünk van, melyet egyszerűbb beszerezni, mint felsorolni.


Név: 777 Közösség Egyesület
Számlaszám: 11708104-21454246-00000000
IBAN: HU83 11708104 21454246 00000000
Közlemény – ez nagyon fontos: „Támogatás”
Közlemény – ez csak lehetőség: e-mail címed


A másik lehetőség, hogy egy-egy konkrét eszközzel, bútorral támogatsz bennünket. Összeállítottunk egy listát a legfontosabb dolgokról, melyeket szívesen elfogadnánk, ha jó állapotban vannak és neked már nincs rájuk szükséged. Ebben az esetben, kérünk, az info@777blog.hu email címre írd meg a felajánlásodat, és a levélben feltétlenül küldj képet is a szóban forgó tárgyról! Fontos, hogy a szállítást mi csak korlátozottan tudjuk megoldani. Az üzenetedben minél pontosabban írd le a felajánlott tárgy paramétereit, mert ezek alapján tudjuk eldönteni, hogy elfér-e az irodánkban, illetve illeszkedik-e a szerkesztőségünk stílusához.

Íme a lista, amire szükségünk van:
1 db jól működő kicsi hűtő
1 db jól működő mikró
1 db álló ruhafogas
5 db irattartó fiókos szekrény, amit betehetünk az asztalok alá és/vagy 1 db nagy szekrény irattartás és egyéb tárolási célra

Hálásan köszönjük, hogy olvasol bennünket és köszönjük segítségedet!

Szeretettel és hálával:
a 777 csapata

Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás