2018. 11. 09.

Frappáns és aranyos válasz: szentnek öltöztek a gyerekek halloweenkor

A katolikus.ma szúrta ki a ChurchPop anyagát, amely azt mutatta be, milyen frappáns választ adott jópár keresztény amerikai szülő a hazánkban is egyre többeket ostromló halloween-kultuszra. Mosolyfakasztó képek, az öröm üzenetével.

Egy héttel ezelőtt számos cikk született mindenszentek, halottak napja és – sajnos muszáj róla szólni – halloween kapcsán is, a vitából mi is kivettük a részünket, amikor igyekeztünk rámutatni a keresztény hagyományok megtartó és a halloween-kultusz romboló erejére. 

A katolikus.ma találta meg a ChurchPop gyűjtését, ami azt mutatja be, milyen zseniális választ adtak a keresztényinek véletlenül sem nevezhető, az angolszász országokban nagy divatnak számító halloweenra amerikai katolikus szülők, akik ahelyett, hogy gyermekeikre rémisztő maskarákat aggattak volna, szenteknek öltöztették be a lurkókat. 

Az eredmény mosolyfakasztó, a frappáns és okos keresztény válasz pedig üdvözlendő. Íme, kedvcsinálóként néhány kép a tengerentúlról – ne feledjük, nálunk ez farsangi tippnek sem utolsó! 

Forrás: katolikus.ma

A képek forrása a @mycatholickids Instagram-oldal.

Korábban a témában:

Az okkult szokások helyett a keresztény értékeket kell átadnunk

A nap képe Szemle
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Kardos András 2018. 11. 11. 21:52

    Tetszik a cikk